Hírek 2011 amazon kindle

A táblagép Kindle és társai

.:Benedek:. | 2011. szeptember 29. |

Az Amazon szeptember 28-án mutatta be a Kindle-eszközök legújabb generációját. A három új olvasó közül kiemelkedik a Kindle Fire, amit az iPad első teljes jogú, ám olcsóbb vetélytársaként emlegetnek. A Fire 200 dollárba kerül (körülbelül 44000 forint), 1024x600 pixelfelbontású, 16 millió színes, 7 colos kijelzője van, súlya mindössze 420 gramm és beépített WiFi-vel rendelkezik. A gépről itt találtok további információkat, alant pedig a hivatalos televíziós reklám.

 

 

A Kindle alaptípusa is vérfrissítésen esett át, az Amazon legolcsóbb e-olvasója most 79 dollárba kerül, kisebb és könnyebb, mint az elődje és billentyűzet sincs rajta, csak pár gomb. További információkat itt olvashattok.

 

 

Végül bemutatták a 99 dollárba kerülő Kindle Touch-ot is, az eszköz érintőképernyős változatát. Ez kicsit nagyobb, mint az alaptípus, de nagyobb a tárhelye és tovább bírja az akkumulátora. A Kindle Touch-nak van egy 150 dolláros testvére is, a Kindle Touch 3G, amely 3G elérést is kínál a WiFi mellett. További adatok errefelé.

A Kindle Touch-ot így jelentették be, a Gizmodo közvetítésében pedig elolvashatjátok, milyen is volt az Amazon óriáseseménye.