Alexa, Ferdinandy és Sárközi az idei Prima Primissima jelöltek között

Alexa, Ferdinandy és Sárközi az idei Prima Primissima jelöltek között

.konyvesblog. | 2019. október 30. |

prima.png

Bejelentették a Prima Primissima Díj jelöltjeit, azaz a Prima-díjasokat. Magyar irodalom kategóriában Alexa Károly, Ferdinandy György és Sárközi Mátyás lett 2019 Primája. Ahogy minden kategóriában, úgy itt is az alapítvány kuratóriumának tagjai és a VOSZ kibővített elnöksége fogja titkos szavazással közülük kiválasztani a Primissimákat. A Primissimák 15, míg a Primák 5 millió forint elismerésben részesülnek. A Közönségdíjas 15 millió forinttal lesz gazdagabb, a jelölt személye idén is SMS-szavazással dől el.

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Jordán Ferenc: Az ember találmánya a szaporodáshoz való jog - Olvass bele a biológus könyvébe!

Litkai Gergely a Bookline Zöld podcastjének következő adásában Jordán Ferenc hálózatkutatóbiológussal beszélget Az ember vége a természet esélye című könyvéről. Olvass bele a kötetbe!

...
Zöld

Túlélés vagy tanulás? John Holt könyve az iskolai kudarcok meglepő okait mutatja be – Olvass bele!

Miért jelent kudarcélményt sok gyerek számára az iskola? Mi az oka, hogy rengeteg gyerek unatkozik, feszeng, retteg az órákon, és alig tanul valamit? Mi történik valójában az osz­tályteremben? Hogy lesz az egyik gyerekből „jó”, a másikból pedig „rossz tanuló”? Olvass bele John Holt könyvébe!

...
Zöld

UFO-invázió nem lesz, de arrogáns azt gondolni, hogy egyedül vagyunk – Podcast Rab Árpád jövőkutatóval

Litkai Gergely a Bookline Zöld új podcastjében Rab Árpád jövőkutatóval beszélget Jane McGonigal Elképzelhető című könyvéről.