Akár egymillió is összegyűlhet az újradizájnolt Bibliára

.konyvesblog. | 2014. július 25. |

Bibliotheca nevű projektjére nem egészen egy hónap alatt közel 850 ezer dollárt gyűjtött össze a Kickstarteren egy férfi. Adam Lewis Greene grafikus úgy határozott, hogy a Bibliát irodalmi szövegként jelenteti meg, és mellőzi a megszokott fejezetfelosztást, vagy versszámozást. A szöveg négy kötetben jelenne meg, ha összejön a pénz, már idén decemberben.

A felhívást Greene június 27-én jelentette meg Kickstarteren, azzal a céllal, hogy első körben 37 ezer dollárt gyűjtsön össze. Csütörtök este több mint 8700 adományozó közel 850 ezer dollárt ajánlott fel. A férfit egyébként meglepte az összeg nagysága, de honlapja szerint már azt sem tartja kizártnak, hogy július 27-ig akár az egymillió dollár is összegyűlik.

Forrás: HuffPost

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Esther Perel: A modern magány felfalja az életünket

Mi az a mesterséges intimitás, és milyen hatással van az életünkre? Esther Perel belga-amerikai pszichoterapeuta tartotta az idei Brain Bar záró előadását.

...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.