Aimé Billion Budapesten mozgólépcsőzik

.konyvesblog. | 2014. június 06. |

Június 13-án 20 órától Boldog Északká változik a Petőfi Irodalmi Múzeum. Kun Árpád, az idei Aegon-díj győztese érkezik egyenesen Norvégiából, hogy benini varázslókról és norvég demensekről meséljen.

Regényének hőse, Aimé Billion igazi kívülálló, nemcsak Afrikában vagy Európában, de a saját bőrében is idegennek érzi magát. Az afrikaiak fehérnek, a fehérek afrikainak tartják. 38 évesen költözik Norvégiába, ahol a boldogságot keresi, de előtte még megnézi magának Budapest aluljáróit, mozgólépcsőit és élelmiszerüzleteit.

Az esten közreműködnek Kun barátai és kollégái, Kemény István és Vörös István, valamint Winkler Nóra.

Belépő nincs.

Facebook-esemény

Kinek ajánljuk? Pályaelhagyó bölcsészeknek, és azoknak, akik délen is boldogok.

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Esther Perel: A modern magány felfalja az életünket

Mi az a mesterséges intimitás, és milyen hatással van az életünkre? Esther Perel belga-amerikai pszichoterapeuta tartotta az idei Brain Bar záró előadását.

...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.