A legjobb nászajándékot George R.R. Martin adja

.konyvesblog. | 2014. szeptember 03. |

Nagy meglepetés várta azt a rajongót, aki a Kardok vihara ajándékkötetét felütve (ez A tűz és jég dala regényciklus harmadik része) azt látta, hogy nem más gratulált neki az esküvőjéhez (egészen pontosan az esküvője túléléséhez), mint George R.R. Martin. "A létező legjobb nászajándékot kaptam az imént" - ezekkel a szavakkal posztolta a friss házas rajongó a fotót, melyet két nap alatt több mint 200 ezren láttak.

Martin egyébként javában írja a hatodik kötetet, melyet a rajongók alig győznek kivárni. A Digital Skynak adott interjújában cáfolta, hogy a tévés munkái hátráltatnák az írásban, Martin ugyanakkor azt is mondta, hogy vannak napok, amikor alig halad, illetve olyanok is, amikor úgy érzi, hogy visszafelé halad a munkában. Éppen ezért már nem is bocsátkozik találgatásokba arról, hogy mikor lesz kész a regény - csak teszi a dolgát, és ír.

George R.R. Martin egyébként úgy döntött, hogy időhiány miatt már nem ír forgatókönyvet a Trónok harca új részeihez. Utóbbi ugyanis havonta három hetet vesz igénybe, és miután eléggé nagy a nyomás rajta, hogy végre leszállítsa az új kötetet, ezért úgy döntött, hogy inkább a könyvírásra koncentrál. A sorozat körüli produceri teendőit ugyanakkor továbbra is ellátja.

Forrás: HuffPost, Digital Sky