250 ingyenes mesével ünnepel a BOOKR Kids

250 ingyenes mesével ünnepel a BOOKR Kids

.konyvesblog. | 2018. április 19. |

kodolatlan_hetvege_v5.jpg

Mind a 250 interaktív mese ingyenesen tölthető le a BOOKR Kids Mesetárában ezen a hétvégén. A fiatal cég hároméves születésnapját és új oktatási programját ünnepli ezzel a lehetőséggel.

A BOOKR Kids új lehetőséget nyújt a digitális világban felnövő gyerekek számára, célja, hogy az okostelefon és a tablet használata mellett az irodalom is az életük természetes részévé váljon. A BOOKR Kids Mesetárában immár 250 olyan klasszikus és modern interaktív történet található, amelyek különleges keverékei a digitális könyveknek és képességfejlesztő játékoknak. A történeteket ráadásul ismert színészek hangjai keltik életre, így azok hangoskönyvként is élvezhetőek.

A 25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál hétvégéjén, április 19. és 22. között, csütörtök reggeltől vasárnap éjjelig ingyenesen élvezhető a Mesetár mind a 250 meséje. Ezek között olyan klasszikusok is találhatók, mint A kis herceg, A két Lotti vagy A Pál utcai fiúk, és persze rengeteg kortárs szerző, például Erdős Virág vagy Lackfi János művei is elérhetők, ahogy a nagy népszerűségnek örvendő, megújult Mátyás király-sorozat is. A Könyvfesztiválon a BOOKR Kids egyébként önálló standdal is jelen lesz, ahol mesetabletekkel, játékokkal, augmentált valóság megoldással és különböző programokkal várják az érdeklődőket.

A BOOKR Kids Mesetár ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play áruházakból, az ingyenes hétvége után pedig egy-, három- és féléves előfizetésekkel érhető el.

További részletekért katt IDE és IDE!