170 ingyenes mesével ünnepel a kétéves BOOKR Kids

.konyvesblog. | 2017. április 20. |

bookrszulinap.jpgMind a 170 interaktív mese ingyenesen tölthető le a BOOKR Kids Mesetárában ezen a hétvégén - a cég kétéves születésnapját és a héten megjelent új alkalmazását ünnepli ezzel a meglepetéssel.

A BOOKR Kids alkalmazás megújult verzióját a könyvfesztiválon mutatják be, és olyan új funkciókkal találkozhatnak az olvasók, mint a gyerekbarát kereső, az elolvasott könyveket mutató dicsőségfal vagy a belső ajánló rendszer. Ez alkalomból a csapat meglepetéssel is készül: a könyvfesztivál hétvégéjén, április 20. és 23. között, csütörtök reggeltől vasárnap éjjelig ingyenesen élvezhető a mesetár mind a 170 meséje. A mesetárban olyan klasszikusok is elérhetők, mint a János vitéz, A két Lotti vagy a Kincskereső kisködmön, de olyan kortárs szerzők művei is olvashatók (és hallgathatók), mint Tóth Krisztina vagy Lackfi János.

bookr_kids_screen_01.pngA BOOKR Kids Mesetár ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play áruházakból, az ingyenes hétvége után pedig egy-, három- és féléves előfizetésekkel érhető el.