JÁTÉK: Nyerd meg Bán Mór gyerekeknek szóló könyvét!
Könyves Magazin

JÁTÉK: Nyerd meg Bán Mór gyerekeknek szóló könyvét!

bán_mór naphegy játék

A magyarság ősi regéit, meséit, mondáit mondja újra Bán Mór A Csillagösvény lovasai című kötetében. A múlt héten már mutattunk egy részt a könyvből, amely Hunor és Magor álmát mesélte el - olvassátok el ITT!

Bán Mór
A Csillagösvény lovasai
Naphegy Kiadó, 2020, 234 oldal

Az évszázadok során, a más népekkel való együttélés, a szétválások, egybeolvadások, vándorlások alatt biztosan keveredtek, formálódtak regéink, meséink, mondáink és hiedelmeink. Új sorozatában Bán Mór a magyarság elveszett ősi emlékezetének felelevenítésére és őseposzának újraalkotására tesz kísérletet. Szkíta, pártus, keleti és nyugati hun, avar, alán, szarmata, kun, jász, türk, északi ugor népek hangján mesél a szerző mindazoknak, akik örökségül kapták e sokféle nép emlékezetét.

A Csillagösvény lovasait most bárki megnyerheti, hiszen a Naphegy Kiadóval közösen játékot hirdetünk. Ehhez nem kell mást tennetek, mint válaszoljátok meg helyesen az alábbi kérdést (ha gondosan olvastátok a fenti bevezetőt, akkor tudni fogjátok a választ):

Mely népek hangján mesél a szerző az Ezer rege könyve-sorozat A Csillagösvény lovasai című részében?

A válaszokat november 15-e éjfélig várjuk az info@konyvesmagazin.hu címre, a tárgymezőbe írjátok be, hogy REGE. A helyesen válaszolók között kisorsolunk egy A Csillagösvény lovasai című könyvet.