Jennifer Aniston mentett kutyájáról ír gyerekkönyvet
ko

Jennifer Aniston mentett kutyájáról ír gyerekkönyvet

Az Emmy-díjas színésznő és producer, Jennifer Aniston debütáló gyerekkönyve október elsején jelenik meg az Egyesült Államokban.

A Clydeo Takes a Bite out of Life (Clydeo harap egyet az életből) című kötet a HarperCollins Children’s Books gondozásában lát napvilágot Bruno Jacob illusztrációival. Jennifer Aniston négy könyvre szerződött le a kiadóval és az Invisible Universe animációs stúdióval, a most megjelenő kötet lesz a tervezett széria első része.  

Clydeót saját kutyájáról mintázta

A könyv főszereplője Clydeo, egy animációval életre keltett kölyökkutya, aki először 2021-ben jelent meg Aniston Instagramján, és akit Aniston valódi mentett kutyája, Clyde ihletett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Clyde (@clyde.aniston) által megosztott bejegyzés

„Amikor úgy döntöttem, hogy az Invisible Universe-szel társulok, hogy életre keltsem Clydeót a közösségi médiában, elképzelni sem tudtam, mekkora örömet szerez majd – nyilatkozta Aniston. Izgatott vagyok, hogy megjelentethetem Clydeo történeteit. Ezek a szenvedély felfedezését célzó utazások remélhetőleg lelkesíteni fogják a gyerekeket és a kutyabarátokat is.

A kiskutya megtalálja saját szenvedélyét és célját

A Clydeo Takes a Bite out of Life elmeséli szőrös főhősének eredetét, valamint a főzés iránti különleges szenvedélyének felfedezését. Miután a Clydeo sztárja megpróbálta megtalálni „hivatását”,

egy vidám utazásra indul, hogy önbizalmat szerezzen.

„Hihetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy az utánozhatatlan Jennifer Anistonnal és az Invisible Universe-szel együttműködve megmutathatjuk Clydeo bolondosságát, kedvességét és melegségét a könyvekben” – mondta Nancy Inteli, a HarperCollins Children’s Books alelnöke. „A Clydeo nemcsak egy történet egy imádnivaló kutyáról, hanem

annak az örömnek az ünnepe is, amelyet az igazi szenvedélyünk felfedezése során élünk át.”

A HarperCollins azt is megosztotta, hogy a jövőbeni a Clydeo-címek között lesz egy szakácskönyv Anistontól és Clydeotól, valamint két könyv az egészen fiatal olvasóknak.

„A Jennifer Anistonnal való együttműködés karrierem csúcsa” - mondta Tricia Biggio, az Invisible Universe társalapítója és vezérigazgatója közleményében. „Két kisfiú anyukájaként tudom, milyen fontosak azok a gyerekeknek szóló történetek, amikkel azonosulni lehet. Clydeo utazása során megtalálja szenvedélyét és életcélját.”

(People)

Nyitókép: Jennifer Aniston/Wikimedia