.konyves.

JÁTÉK - Nyerd meg DUDOLF virágos böngészőjét!

Dudás Gergely a pandakeresős feladványával vált világhírűvé, rajongói pedig a mackós böngészős könyveiben élhetik ki a képrejtvények iránti szenvedélyüket. A legfrissebbet most bárki megnyerheti.

"Kezdetben képregényeket készítettem, de mindig is tetszettek a képes feladványok, valamint a részletes, aprólékos illusztrációk, mint amilyenek például a keresős képek" - mesélte korábbi interjúnkban Dudás Gergely illusztrátor, aki a pandakeresős szupernehéz képrejtvényével vált világhírűvé.

Dudás Gergely
Mackó virágos böngészője
Naphegy Kiadó, 2020, 32 oldal

A karácsonyi könyve után most megjelent a tavaszi böngészője is, amelyben a címszereplő medvével hol a pocsolyákban megbújó békákat, hol a tyúkólban frissen kikelt csibét kell megkeresnünk, vagy éppen egy rügyező növényekkel teli réten kell kutatunk a kis szöcske után.

A Naphegy Kiadóval most játékot hirdetünk, amelyben bárki megnyerheti a Mackó virágos böngészője című könyvet. Ehhez csupán annyi kell, hogy válaszoljatok helyesen az alábbi kérdésre:

A könyv szerint milyen tárgyat kell megtalálnia mackónak az esernyők között?

Ha segítségre van szükségetek, görgessetek lejjebb, és lapozzatok bele a könyvbe!

A válaszokat március 18-a (szerda) éjfélig várjuk az info@konyvesmagazin.hu címre, a tárgymezőbe írjátok be, hogy DUDOLF. A helyesen válaszolók között kisorsolunk egy Mackó virágos böngészője című könyvet.

Lapozz bele a kötetbe:

Mackó virágos böngészője_be... by konyvesblog on Scribd