Beleolvasó krimi saját_kiadás

Steiner Ádám: Láthatatlan nyomon (részlet)

.konyvesblog. | 2012. szeptember 30. |

LNyBorítóEleje.jpg

Hosszú, unalmas hétköznapok és a cseppet sem izgalmas esetek után, egy éjjel megcsörren Mészáros Dávid telefonja. A kapitány azonnal hívatja a helyszínre, ami felülmúlta a nyomozó minden elképzeléseit: a holtestet megcsonkították, kezeit, lábait eltüntették. Ekkor indul meg a hajsza a gyilkos után, aki egyedül csak Dávidban látja azt a képességet, hogy elkaphatja őt. Egy élet – halál játékra hívja ki a nyomozót, és a nagy kérdés az, hogy valóban elég okos – e ahhoz, hogy megállítsa a sötétséget, és időben elkapja a gyilkos, mielőtt az újra lecsapna.

Láthatatlan Nyomon (részlet)

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Esther Perel: A modern magány felfalja az életünket

Mi az a mesterséges intimitás, és milyen hatással van az életünkre? Esther Perel belga-amerikai pszichoterapeuta tartotta az idei Brain Bar záró előadását.

...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.