Less be a Star Wars kulisszái mögé!

.konyvesblog. | 2016. szeptember 22. |

Az ébredő Erő bemutatása óta most először nyerhetünk bepillantást a Lucasfilm művészeti részlegének kulisszatitkaiba, ahol a film fantasztikus világai, felejthetetlen karakterei és minden képzeletet felülmúló lényei születtek. Az ébredő Erő világa a Lucasfilmnél és a Skywalker Ranchen zajlott első találkozóktól a gyártási munkálatok sokszor pattanásig feszült pillanatain át az utómunka befejezéséig sok apró kulisszatitokról lebbenti fel a fátylat, a rajongók mindemellett látványtervek, vázlatok, storyboardok, tervrajzok és háttérfestmények tucatjai között tobzódhatnak.

Star Wars - Az ébredő Erő világa

Kolibri Gyerekkönyvkiadó, 2016, 256 oldal, 7999 HUF

 

A stáb összes tagját megszólaltató exkluzív interjúk révén az olvasók megismerhetik a munkafolyamatot, melynek során életre keltek J. J. Abrams elképzelései, a felhasználatlan grafikai tervek pedig egyedülálló módon bemutatják azokat az utakat is, melyekre végül nem léptek rá.

Lapozzatok bele a kötetbe:

EbredoEroVilaga_reszlet_konyvesblogKicsi.pdf by konyvesblog on Scribd

A Kolibri Kiadó Az ébredő Erő világával egy időben jelentette meg a New York Times-bestsellerszerző Jeffrey Brown (Vader kicsi hercegnője, Darth Vader és barátai, Jó éjt, Darth Vader!) legújabb kötetét, a Jedi akadémiát.

Jeffrey Brown: Star Wars - Jedi akadémia

Fordította: Horváth M. Zsanett, Kolibri Gyerekkönyvkiadó, 2016, 160 oldal, 2499 HUF

 

A kötet képregények, naplóbejegyzések, levelek, rajzok és újságkivágások segítségével idézi fel a gimis lét minden vicces és kínos pillanatát, frusztrációját és felszabadultságát – egyetlen történetbe sűrítve mindazt, ami felejthetetlenné teszi a középiskolás éveket.

Olvassatok bele:

JediAkademia_reszlet_konyvesblogKicsi.pdf by konyvesblog on Scribd