Hallgass bele! - Spiró György: Álmodtam neked

.:wendy:. | 2009. október 27. |

Spiró György a Scolar Kiadónál megjelent drámasorozata  és a többszöri kiadást megért Álmodtam neked novelláskötete után megjelent a szerző novelláskötetének  azonos című hangoskönyv változata is.  Ezen a rádiós múlttal, képzett hanggal és közismerten kiváló dramaturgiai érzékkel megáldott szerző saját maga olvassa fel írásait. A hanganyag összesen több mint 8 óra terjedelmű.

 

A Scolar Kiadó jóvoltálból most két részlet is hallható a hangoskönyvből, az első részlet címe Mátyás király Jajcéban a másodiké pedig Történet. 

41 Mátyás király Jajcéban by doraszekeres

 

 

 

20 Történet by doraszekeres

 

Az alapmű, a nagysikerű novelláskötet 1987-ben jelent meg először, 2000-ben újabb írásokkal egészítették ki, majd 2007-ben újra megjelent. A kötet novellái bevallottan életrajzi írások, a szerzőtől megszokott éleslátással és fanyar humorral, melyekből a végére kirajzolódik a szerző „regénye” – és egy nemzedéki életrajz.
TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Jordán Ferenc: Nem az a lényeg, hogy megjósoljuk a Föld jövőjét, hanem hogy alkalmazkodjunk [Podcast]

Litkai Gergely zöld podcastjének vendége Jordán Ferenc ökológus, akivel tavalyi nagy sikerű, Az ember vége a természet esélye című könyve apropóján beszélgettek.

...
Zöld

Túlélés vagy tanulás? John Holt könyve az iskolai kudarcok meglepő okait mutatja be – Olvass bele!

Miért jelent kudarcélményt sok gyerek számára az iskola? Olvass bele John Holt könyvébe!

...
Zöld

UFO-invázió nem lesz, de arrogáns azt gondolni, hogy egyedül vagyunk – Podcast Rab Árpád jövőkutatóval

Litkai Gergely a Bookline Zöld új podcastjében Rab Árpád jövőkutatóval beszélget Jane McGonigal Elképzelhető című könyvéről.