Az Oktogonnál újra összecsapnak a fémkarok

.konyvesblog. | 2017. június 03. |

millennium_expressz_a_tudosito_borito_web.jpg

A Millennium expressz világkörüli útja nem várt fordulatot vesz. Teri és Szike Ázsia keleti partjaitól a Bajkál-tó felé indul az épülő transzszibériai vasútvonal mentén, és a fiú Gárdonyi Géza lapjába kezd tudósításokat küldeni a titokzatos halálvonat pusztításairól. Zsigáék próbálnak a nyomukra lelni, de számos akadályba ütköznek.

Dávid Ádám: Millennium Expressz - A tudósító

Tilos az Á Könyvek, 2017, 216 oldal, 2490 HUF

 

A szálak az Orosz Birodalomtól Kínán át Indiáig vezetnek, majd Moszkvában érnek össze, ahonnan a kalandorok őrült hajszával jutnak vissza Budapestre. Az Oktogonnál újra összecsapnak a fémkarok. De vajon sikerül-e megállítani Kirpics nyomozó ámokfutását?

Millennium expressz a Föld körül. A kötetet június 9-én, 16.30-tól mutatják be a Deák 17 Galériában, ahol a Millennium expressz nyolc hónapos földkerülő útját nyolcvan percbe sűrítve meséli újra Dávid Ádám, a trilógia írója. A részletekért katt IDE!

Dávid Ádám trilógiájának befejező részében a kör bezárul. Szilveszter éjszakáján a párizsi Eiffel-torony tetejéről vehetünk búcsút 1896-tól - és a Millennium expressztől.

Olvass bele a könyvbe:

david_adam_millennium_expressz_3_reszlet_konyvesblog.rtf by konyvesblog on Scribd