A Zombiexpresszen nem osztanak retúrjegyet

.konyvesblog. | 2020. január 16. |

A 21. század legjobb zombis filmjének nevezte kritikájában az Index a Vonat Puszánba - Zombiexpressz című filmet, amelynek most jelent meg a regényesített változata az Athenaeum gondozásában. A sztori szerint az elfoglalt befektetési tanácsadó, Szogu vonatra száll kislányával, hogy Puszánban találkozzon a volt feleségével. Még indulás előtt ugyanakkor felszáll egy elgyötört nő is, aki később szörnyű kínok között meghal, majd őrjöngő élőhalottként tér magához.

Park Dzsó-Szuk - Jon Szang-Ho: Vonat Puszánba

Fordította: Németh Nikoletta, Athenaeum, 2020, 232 oldal, 3699 HUF

 

A ragály megállíthatatlannak tűnik, sorra fertőződnek meg az emberek, akik megharapnak mindenkit, akit érnek, és elszabadul a zombijárvány. Miközben az országban káosz és pánik uralkodik, az utasok számára a túlélés záloga az lehet, ha el tudnak jutni az egyedül biztonságosnak ítélt Puszánba. Szogu egyetlen célja épp ezért nem más, minthogy eljuttassa a kislányát a városba - bármi áron.

Olvass bele a kötetbe:

Vonat Puszanba_1-24.pdf by konyvesblog on Scribd

Olvass minket e-mailben is!

  • Személyes ajánló a legérdekesebb tartalmainkról!
  • Extra tartalom csak feliratkozóknak!
  • Így biztosan nem maradsz le a legfrissebb könyves hírekről!
  • Nem spammelünk, heti 1-2 levelet küldünk.

Könyves Magazin Hírlevél

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Sokkal jobban hatnak a konteók, ha a közösség hiedelmeihez illeszkednek – Olvass bele az Emberarcú tudományba!

A különböző tudományterületek képviselőinek tanulmányaiból szerkesztett kötetben az alternatív világértelmezések, áltudományos elméletek és tudománytagadó tanok sorát járják körül. Olvass bele!

...
Zöld

3 ok, amiért a home office pszichésen megterhelő + 3 könyv segítségül

Ugyan a home office nagyobb szabadságot és autonómiát biztosíthat, olyan hátulütői vannak, amikre elsőre nem feltétlenül gondolnánk. 

...
Zöld

Mit tehet egy nő, ha lebénul az arca és elveszti a mosolyát? Olvass bele Sarah Ruhl könyvébe!

Sarah Ruhl az élete minden területén sikeresnek érezte magát, amikor az arca lebénult. Mi mindent jelent valójában egy mosoly? Mutatunk egy részletet a könyvéből!