"A feleségem nem csinálja meg nekem azt, mint az itteni nők"

.konyvesblog. | 2017. június 02. |

b293679.JPG

Munk Veronika, az Index újságírója olyan ajtókat nyitott ki, amelyek mindeddig a külvilág előtt zárva voltak. Szexmunkásokkal, futtatókkal, bordélytulajdonosokkal folytatott számos beszélgetés és több éves kutatómunka eredményeként könyvében feltárja a Németországban dolgozó magyar prostituáltak rejtett világát.

Munk Veronika: Kéjutca - Magyar szex euróért

Bookline Könyvek, 2017, 220 oldal, 3499 HUF

 

Böbe, a madám nem hagyhatja el Németországot, mert a magyar törvények értelmében azonnal letartóztatnák. Berta, az örömlány arról álmodozik, hogy egyszer végleg leszámol a vörös lámpás negyeddel, ám a pénz mindig visszahúzza. Berta Böbének dolgozik, és Ivánnak, a stricinek, aki Magyarországról mozgatja a szálakat. Az észak-német kikötőváros, Bremerhaven egy egész magyar kolóniának biztosít munkalehetőséget, amely a liberális törvénykezés előnyeit kihasználva szabadon űzheti itt az ipart.

Mi fér bele egy húszperces menetbe? Kiből lesz strici? Van a lányoknak orgazmusa? Tabu az óvszer nélküli szex? A személyes hangvételű, ám egy szociológiai tanulmány alaposságával megírt könyv egy saját szabályokkal bíró, zárt és veszélyes világba nyújt betekintést, ahol a pénz és a szex a kiszolgáltatottsággal és egy jobb élet reményével keveredik.

Olvass bele a könyvbe:

Kéjutca_részlet by konyvesblog on Scribd