6 kontinens, 35 ország, 1 regény - Fantasyvel debütál a világutazó magyar lány

.konyvesblog. | 2017. szeptember 05. |

Kaponay Réka valóra váltotta mindazt, amiről a vele egykorúak álmodni is alig mernek: a magyar származású ausztrál lány szüleivel és ikertestvérével 2012 óta járja a világot, 16 éves korára 6 kontinens több mint 35 országában járt. Élményei hatására írta meg első regényét, amellyel arra szeretné bátorítani a fiatalokat, hogy merjenek kilépni a megszokásokból, és valósítsák meg álmaikat.

Kaponay Réka: Az Őrző hajnala

Fordította: Sepsi László, Kolibri Gyerekkönyvkiadó, 2017, 576 oldal, 3999 HUF

 

 

Réka az utazásai során megtanulta kezelni és legyőzni az elé gördülő kihívásokat. Ilyen kihívást jelentett számára a könyvírás is. Első regényét andalúziai tartózkodása inspirálta. Az Őrzők hajnala először angol nyelven jelent meg 2016 tavaszán, most pedig végre a magyar olvasók is megismerhetik a különleges történetet.

A világokon és idősíkokon átívelő fantasy kalandregény a látszólag csendes, andalúz kisvárosban, Arcos de la Fronterában játszódik. A település megdöbbentő titkot rejt. Olyan titkot, amelynek napvilágra kerülése alapjaiban változtathatja meg mindazt, amit eddig a világunkról tudni véltünk. A rejtély kulcsa Füko, a két és fél éves patterdale terrier, akit különleges feladata és szerepe más világokon átívelő kalandokba sodor: meg kell védenie a világot a rémálmok igájába hajtó, ősi, gonosz erőktől. Az Őrző hajnala hátborzongatóan izgalmas utazásra hív a fantázia birodalmába.

Olvass bele a regénybe:

Kaponay Réka_Az őrző hajnala_részletby konyvesblog on Scribd