Általános cikkek vonnegut tetoválás rajongó

Kurt Vonnegutot testre festeni, hiho!

Valuska László | 2009. március 28. |

Kurt Vonnegut a legnagyobb, és ha valaki képes az ellenkezőjét mondani, azt örökre kimoderálom mindenhonnan. Ráadásul a híres írónak vannak nagyon jó mondatai, amelyek meghatározták sok-sok olvasó gyerek- és idős korát, így nem meglepő, ha saját szubkultúrája van a Vonnegut-tetoválásoknak. Az újonnan indult, hozzám feltétlenül testmeleg közelségben lévő és ezért hamarosan bemutatásra kerülő könyvközösségi szájt, a Könyvkolónia erre akadt rá. A Könyvkolónián rengeteg vonnegutos tetkót lehet megnézni, most csak egyet mutatok meg:

Könyv Kolónia: 07

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Esther Perel: A modern magány felfalja az életünket

Mi az a mesterséges intimitás, és milyen hatással van az életünkre? Esther Perel belga-amerikai pszichoterapeuta tartotta az idei Brain Bar záró előadását.

...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.