Hírek marvel thor

Thor nőként folytatja

.konyvesblog. | 2014. július 16. |

MarvelThorWoman3.jpg

Minden eddiginél sokkolóbb bejelentést tett a Marvel az ABC tévécsatorna The View című műsorában. Thor, a Marvel-univerzum egyik legrégebbi szuperhőse a jövőben nőként létezik tovább. A női Thort először októberben láthatjuk majd képregényben.

Az eredeti Thort Stan Lee, Larry Lieber, és Jack Kirby alkotta meg 1962-ben. A karaktert apja, Odin azért küldi a földre, hogy alázatot tanuljon, ő pedig elveszíti minden emlékét, és felveszi Dr. Donald Blake személyazonosságát. Ám abban a pillanatban, hogy először fogja kezébe a hatalmas kalapácsot, a Mjolnirt, visszanyeri erejét, és később a Bosszúállóknak is ő lesz az egyik alapítója.

A női Thor nem kap új nevet, nem lesz belőle Lady Thor, vagy Thorita, hangsúlyozta a szériát jegyző Jason Aaron, csak a neme változik. A képregényt Russell Dauterman rajzolja majd A rajongók abban sem reménykedhetnek, hogy a női Thor csak átmenetileg helyettesíti majd a kedvencüket. Itt az ideje, hogy frissítsék a kalapácsán álló feliratot, miszerint a fegyvert férfinek kell birtokolnia. A férfi Thor nincs többé.

A női Thor-sorozat lesz a nyolcadik olyan Marvel-sorozat, melynek női főszereplője van, a cserével pedig az a cél, hogy a szuperhősképregények célközönségén kívül esőket, vagyis a lányokat és a nőket is meghódítsák. Girl power!

 

Thor így nézett ki a képregénybenegyébként:

 

A filmben meg így nézett ki:

Forrás: TheVerge

Olvass minket e-mailben is!

  • Személyes ajánló a legérdekesebb tartalmainkról!
  • Extra tartalom csak feliratkozóknak!
  • Így biztosan nem maradsz le a legfrissebb könyves hírekről!
  • Nem spammelünk, heti 1-2 levelet küldünk.

Könyves Magazin Hírlevél

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Sokkal jobban hatnak a konteók, ha a közösség hiedelmeihez illeszkednek – Olvass bele az Emberarcú tudományba!

A különböző tudományterületek képviselőinek tanulmányaiból szerkesztett kötetben az alternatív világértelmezések, áltudományos elméletek és tudománytagadó tanok sorát járják körül. Olvass bele!

...
Zöld

3 ok, amiért a home office pszichésen megterhelő + 3 könyv segítségül

Ugyan a home office nagyobb szabadságot és autonómiát biztosíthat, olyan hátulütői vannak, amikre elsőre nem feltétlenül gondolnánk. 

...
Zöld

Mit tehet egy nő, ha lebénul az arca és elveszti a mosolyát? Olvass bele Sarah Ruhl könyvébe!

Sarah Ruhl az élete minden területén sikeresnek érezte magát, amikor az arca lebénult. Mi mindent jelent valójában egy mosoly? Mutatunk egy részletet a könyvéből!