Szavazz, hogy melyik a legjobb szerelmes novella!

Szavazz, hogy melyik a legjobb szerelmes novella!

.:wendy:. | 2009. szeptember 10. |

A litera a nyári szerelmes napokban arra kérte az olvasókat a Bevállalod? - Egypercesnovella-pályázat keretében, hogy írjanak új és mai szerelmi történeteket, amelyeket nyaralás közben szívesen olvas majd a nagyérdemű. A pályázat címének megfelelően "egyperceseket" vártak, azaz a 3000 karakteres terjedelmi korlátot próbálták betartatni. A több mint 170 - a pályázati feltételeknek megfelelő - pályaműről közönségszavazás keretében dől el, hogy melyik a legjobb három.

Az első három selejtező után most itt van a nagy döntő, kattintsatok hát szerelemliget blogjára, olvassátok el a döntőbe jutott műveket és szavazzatok (akár itt alább a hajtás után, vagy akár a szerelemliget blogon), hogy ki legyen az a három szerencsés és tehetséges, aki a szombati díjátadón a Holdudvarban átveheti az értékes könyvcsomagot. 

Szombat délután pedig nemcsak a Bevállalod? pályázat eredményhirdetése és díjátadója lesz, hanem lezárul a Litera és a Hungarofeszt közös eseménysorozata, az Olvasóliget is. Az utolsó felolvasáson Darvasi László és Parti Nagy Lajos fognak felolvasni műveikből. Az idő még jó lesz, a Margitsziget szép, a programok csábítóak, mindenki jöjjön hát a Holduvarba szombat 17:00-ra!

 

 

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Ebben az EU-s országban engedélyezhetik legközelebb az eutanáziát

Újabb ország parlamentjében nyújtottak be olyan törvényjavaslatot, mely az eutanáziát lehetővé tévő gyógyszer engedélyezésére vonatkozik. Könyveket ajánlunk a hír mellé.

...
Zöld

4 könyv azoknak, aki hátat fordítanának a magánynak

Az Egyesült Államokban élő 45 és 65 év közötti emberek jóval magányosabbnak, elszigeteltebbnek érzik magukat egy friss tanulmány szerint, mint európai társaik. 4 könyvet ajánlunk a jobb társas kapcsolatokért.

...
Zöld

Zöld kiadók: Mik azok a környezetbarát betűtípusok?

A világ egyik legnagyobb kiadója, a HarperCollins több ezer fát mentett meg azzal, hogy az utóbbi pár évben apró, zöld szemléletű változtatásokat vezettek be a könyvtervezés terén.