Általános cikkek képregény

Orosz Medve a Tini Nindzsa Teknőcök élén

szomszédúr | 2009. február 15. |

 Nálunk is voltak azért furcsa dolgok, amikor a nyugati copyright csak valami furcsa hóbortnak tűnt, de A Nindzsa Teknőcök és Orosz Medve című képregény igazán impozáns. Orosz Medve népviseletben osztja a rosszakat, és balalajkából átalakítható Szuper-Gépfegyvere van, a teknőcök pedig gazdagodtak egy vélhetően orosz hadászati fejlesztéssel: a páncéljukból kioldható ejtőernyővel, ami, mint láthatjuk majd, jó szolgálatot is tesz. Bár még így is a Mutáns Csótányok fogságába esnek, akik éppen azt tervezik, hogy felrobbantják az ÖSSZES atomerőművet. Sikerül-e vajon hőseinknek megakadályozni a gonosz tervet, és megmenteni a világot?

Az Englishrussia.com-on találtuk.

Itt az angol fordítás.

És több is van ott, ahonnan ez jött. (Tipp: Batman rendet rak az oroszoknál, illetve a szuperkemény, katonás Vörös vér.)

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Meg fogsz lepődni, hogy milyen régi a reggeli kávéd

Biológusok megfejtették, hogy az arabica kávé több százezer évvel ezelőtt, természetes kereszteződés folytán alakult ki. Könyvek hírek (és kávé) mellé.

...
Zöld

A szerzetes, aki megalkotta a középkori Google Earth-öt

Fra Mauro, a velencei laikus testvér az addigi történelem legrészletesebb térképét készítette el az 1450-es években. Csettintenének rá a Google Earth tervezői is.

...
Zöld

Vajon tudod a választ 3 egyszerű kérdésre a pedofíliáról és a gyerekek elleni erőszakról?

A cikkben könyveket is találsz a Hintalovon ajánlásával!