Általános cikkek képregény

Orosz Medve a Tini Nindzsa Teknőcök élén

szomszédúr | 2009. február 15. |

 Nálunk is voltak azért furcsa dolgok, amikor a nyugati copyright csak valami furcsa hóbortnak tűnt, de A Nindzsa Teknőcök és Orosz Medve című képregény igazán impozáns. Orosz Medve népviseletben osztja a rosszakat, és balalajkából átalakítható Szuper-Gépfegyvere van, a teknőcök pedig gazdagodtak egy vélhetően orosz hadászati fejlesztéssel: a páncéljukból kioldható ejtőernyővel, ami, mint láthatjuk majd, jó szolgálatot is tesz. Bár még így is a Mutáns Csótányok fogságába esnek, akik éppen azt tervezik, hogy felrobbantják az ÖSSZES atomerőművet. Sikerül-e vajon hőseinknek megakadályozni a gonosz tervet, és megmenteni a világot?

Az Englishrussia.com-on találtuk.

Itt az angol fordítás.

És több is van ott, ahonnan ez jött. (Tipp: Batman rendet rak az oroszoknál, illetve a szuperkemény, katonás Vörös vér.)

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.

...
Zöld

Az írók jóval a tudósok előtt ráéreztek az agy működésére – interjú a világhírű agykutatóval

Dr. Scott A. Small Alzheimer-kutató érdekfeszítően írt arról, miért tesz jót nekünk az egészséges felejtés. Szóba került Salman Rushdie elmepalotája, a kreativitás és a MI, az alvás és a társadalmi felejtés szerepe, illetve a pszichopaták és a csimpánzok is. Interjú.