Novemberben jelenik meg Michelle Obama memoárja
Általános cikkek usa memoár michelle obama

Novemberben jelenik meg Michelle Obama memoárja

.konyvesblog. | 2018. február 27. |

Az Obama-házaspár a hivatalos portréikkal (kép forrása)

November 13-án, egyszerre 24 nyelven jelenik majd meg az ex-First Lady, Michelle Obama memoárja (Becoming). A kötetet a Penguin Random House kiadóház imprintje, a Crown jelenteti meg, ami az egykori elnök, Barack Obama februárban megjelenő könyvének a nemzetközi kiadási jogait is kezeli.

A nyomtatott verzióval egyidejűleg megjelenik a hangoskönyv-változat is, amelyen Michelle Obama olvas majd fel.

A házaspár állítólag 65 millió dolláros szerződést kötött a kiadóval. Az egykori First Lady közölte, hogy a kiadó a Becomingból a család nevében egymillió példányt adományoz a First Book nevű non-profit szervezetnek, amely könyveket és tanulási anyagokat biztosít gyerekeknek.

Michelle Obama a Twitteren azt írta, hogy rendkívül személyes élményeit osztja majd meg a könyvben, és abban bízik, hogy az bátorítani fog másokat is arra, hogy azzá váljanak, amivé szeretnének. A memoár a gyerekkortól kezdve a Fehér Házban töltött évekig kíséri végig az életét; a könyv megjelenését követően Michelle Obama nemzetközi promóciós útra indul.

Forrás: NYTimes, Guardian

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

5 empatikus készség, ami megmentheti a párkapcsolatodat

Nincs párkapcsolat konfliktus nélkül – a kérdés tehát nem az, hogyan kerüljünk el egy összezördülést, hanem hogy hogyan kezeljük együttérzéssel. Íme öt tipp egy egészségesebb kapcsolatért.

...
Zöld

8 meglepő tény arról, hogyan hat az olvasás az agyadra

Hogyan hat egy jó könyv a memóriánkra? Milyen pszichés problémákkal szemben segít az olvasás? Az olvasás jótékony hatásait gyűjtöttük össze nyolc pontban.

...
Zöld

Meg fogsz lepődni, hogy milyen régi a reggeli kávéd

Biológusok megfejtették, hogy az arabica kávé több százezer évvel ezelőtt, természetes kereszteződés folytán alakult ki. Könyvek hírek (és kávé) mellé.