Nemzetközi botrány egy süteményrecept miatt

.konyvesblog. | 2015. július 02. |

b1342529.JPGKókusz Franci a Pintyőke Sándor utcai hajszalonban várja szépülni vágyó vendégeit. Két bodorítás között azonban a nyomozásnak is helyet kell csinálnia, ugyanis Franci egy igazi titkosügynök. Legújabb küldetésében egy különleges francia édesség, a Musz Musz eltűnt receptje után nyomoz. 

Mán-Várhegyi Réka: Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök

Tessloffés Babilon, 2015, 64 oldal, 1870 HUF

 

A Tessloff-Babilon iskolakezdő gyerekeknek szánta Szeretek olvasni sorozatát: a 32 oldalas könyvekkel az olvasni tanuló, a 64 oldalasakkal pedig a kicsit rutinosabb gyerekeket célozták meg. Űrlény osztálytársak és egy titokzatos helikoptertolvaj is akad a 64 oldalas sorozatban. Most Mán-Várhegyi Réka gyerekkönyvéből mutatunk egy részletet.

Olvasd el Franci kalandjainak második fejezetét!

Mán-Várhegyi Réka: Kókusz Franci, a fodrász titkosügynök.pdf by konyvesblog

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

5 empatikus készség, ami megmentheti a párkapcsolatodat

Nincs párkapcsolat konfliktus nélkül – a kérdés tehát nem az, hogyan kerüljünk el egy összezördülést, hanem hogy hogyan kezeljük együttérzéssel. Íme öt tipp egy egészségesebb kapcsolatért.

...
Zöld

8 meglepő tény arról, hogyan hat az olvasás az agyadra

Hogyan hat egy jó könyv a memóriánkra? Milyen pszichés problémákkal szemben segít az olvasás? Az olvasás jótékony hatásait gyűjtöttük össze nyolc pontban.

...
Zöld

Meg fogsz lepődni, hogy milyen régi a reggeli kávéd

Biológusok megfejtették, hogy az arabica kávé több százezer évvel ezelőtt, természetes kereszteződés folytán alakult ki. Könyvek hírek (és kávé) mellé.