Beleolvasó fantasy agave neil_gaiman

Neil Gaiman: Óceán az út végén (Részlet)

.konyvesblog. | 2013. június 12. |

Neil_Gaiman_Ocean_az_ut_vegen_b1_72dpi.jpg

Egy hét múlva – június 18-án – jelenik meg világszerte Neil Gaiman új regénye, az Óceán az út végén, amely az idei év egyik legjobban várt fantasy megjelenése lesz. Az új regényből most megmutatunk egy részletet.

Mit tehet egy hétéves fiú, ha az addig nyugodt, vidéki életet megzavarja valami, ami nagyobb nemcsak nála, de az általa ismert felnőtteknél, sőt az általa ismert világnál is? Hirtelen elszakad a saját családjától, és egyetlen hely van ahová mehet, egy ház a földút végén. Ebben a házban három nő lakik, három nemzedék, nagymama, anya és lánya, akik sokat láttak és még többet tudnak. Ismerik a titkos utakat és lebegő járatokat, értik a halk szavakat és a néma igéket, jártak a földeken innen és a vizeken túl. Ők segíthetnek, csakhogy mint mindennek, a segítségnek ára van.

Neil Gaiman új regénye a gyermekkor varázslatát mutatja a felnőttlét karcos szemüvegén át, az ártatlanság elvesztését a tapasztalat párás tükrében, hírnevéhez méltóan egy olyan történetben, amely semmihez sem hasonlít. A regény egy hét múlva jelenik meg magyarul, egy részletet addig is itt olvashattok belőle.

Neil Gaiman Ocean Az Ut Vegen Reszlet by konyvesblog