Menő a szöveged? Jelentkezz a novella- és regényíró pályázatra!

.konyvesblog. | 2016. szeptember 30. |


A Menő Könyvek kamaszszerkesztősége csak néhány hónapja alakult, de már rengeteg dolgon túl vannak: összeállították, milyen könyvek jelenjenek meg az idei második félévben és 2017 első félévében, voltak magazinos fotózáson, és most úgy döntöttek, elindítják az első pályázatukat is, ahol a jövő nagy YA-íróját keresik.

Na de a lényeg: mi lesz a nyeremény?

Megjelenés a Könyvesblogon és természetesen egy lehetséges közös jövő a Menő Könyvek kiadóval!

A pályaműveket (regényeket, novellákat) október 12-ig küldhetitek, a nyilvános eredményhirdetésre pedig október 16-án, vasárnap délben kerül sor a Margó Irodalmi Fesztiválon (helyszín: Tesla, Klub, 1075 Budapest, Kazinczy u. 21/c.).

Még több infóért katt ide!

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Jordán Ferenc: Az ember találmánya a szaporodáshoz való jog - Olvass bele a biológus könyvébe!

Litkai Gergely a Bookline Zöld podcastjének következő adásában Jordán Ferenc hálózatkutatóbiológussal beszélget Az ember vége a természet esélye című könyvéről. Olvass bele a kötetbe!

...
Zöld

Túlélés vagy tanulás? John Holt könyve az iskolai kudarcok meglepő okait mutatja be – Olvass bele!

Miért jelent kudarcélményt sok gyerek számára az iskola? Mi az oka, hogy rengeteg gyerek unatkozik, feszeng, retteg az órákon, és alig tanul valamit? Mi történik valójában az osz­tályteremben? Hogy lesz az egyik gyerekből „jó”, a másikból pedig „rossz tanuló”? Olvass bele John Holt könyvébe!

...
Zöld

UFO-invázió nem lesz, de arrogáns azt gondolni, hogy egyedül vagyunk – Podcast Rab Árpád jövőkutatóval

Litkai Gergely a Bookline Zöld új podcastjében Rab Árpád jövőkutatóval beszélget Jane McGonigal Elképzelhető című könyvéről.