Általános cikkek usa videó lena dunham

Lena Dunham tudja, milyen a rossz szex, és nem fél beszélni róla

.konyvesblog. | 2014. szeptember 26. |

Amerikában szeptember végén jelenik meg Lena Dunham Nem az a fajta lány című könyve (itthon a Libri adja majd ki), ezt népszerűsítendő pedig a színész-rendező-forgatókönyvíró internetes tanácsadó-sorozatot indított a Youtube-on. A felvételeken Lena olvasói leveleket olvas fel, majd viccesen és könnyedén mesél olyan komoly és néha komor témákról, mint a halál miatti szorongás, a mentális betegségek, vagy saját magunk elfogadása, de persze szóba jön a szex (főleg a rosszabbik fajtából), és az írás is. Utóbbi kapcsán Lena úgy vélte, hogy ha megosztjuk másokkal a saját történeteinket, azokat a dolgokat, melyek közel állnak hozzánk, akkor az olyan emberekkel köt össze bennünket, akik máskülönben magányosnak érezhetik magukat. De a videókból megtudhatjuk azt is, hogy a jelenlegi barátja előtt (aki egy nagyon-nagyon kedves fiú), csomó katasztrofális kapcsolata volt, és kiderül, hogy mit gondol az irigységről, vagy azokról az emberekről, akik a középiskolában pokollá tették az életét.

A videókért katt ide!

Forrás: splitsider.com

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Ebben az EU-s országban engedélyezhetik legközelebb az eutanáziát

Újabb ország parlamentjében nyújtottak be olyan törvényjavaslatot, mely az eutanáziát lehetővé tévő gyógyszer engedélyezésére vonatkozik. Könyveket ajánlunk a hír mellé.

...
Zöld

4 könyv azoknak, aki hátat fordítanának a magánynak

Az Egyesült Államokban élő 45 és 65 év közötti emberek jóval magányosabbnak, elszigeteltebbnek érzik magukat egy friss tanulmány szerint, mint európai társaik. 4 könyvet ajánlunk a jobb társas kapcsolatokért.

...
Zöld

Zöld kiadók: Mik azok a környezetbarát betűtípusok?

A világ egyik legnagyobb kiadója, a HarperCollins több ezer fát mentett meg azzal, hogy az utóbbi pár évben apró, zöld szemléletű változtatásokat vezettek be a könyvtervezés terén.