Általános cikkek könyv borító lemez 2011

Lemezborítók mint könyvborítók, vagy fordítva

.:Benedek:. | 2011. március 30. |

Kevésbé bonyolult címet is adhattunk volna, de mégis így hívjuk fel a figyelmet új posztunkra, amiben ismét a könyvborítók alternatív felhasználási módjáról szólunk. Egy See Gee nevű pofa elképzelte, hogy kedvenc lemezeinek borítói hogyan néznének ki, ha könyveket takarnának. Mi itt alant is mutatunk egyet, meg a tovább mögött is, ez meg a vonatkozó Flickr-galéria.

 

 

 

 

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.

...
Zöld

Az írók jóval a tudósok előtt ráéreztek az agy működésére – interjú a világhírű agykutatóval

Dr. Scott A. Small Alzheimer-kutató érdekfeszítően írt arról, miért tesz jót nekünk az egészséges felejtés. Szóba került Salman Rushdie elmepalotája, a kreativitás és a MI, az alvás és a társadalmi felejtés szerepe, illetve a pszichopaták és a csimpánzok is. Interjú.