Általános cikkek 2008 könyvespolc

Legkirályabb könyvespolc

.:wendy:. | 2008. december 28. |

Már a múltkori széthajtható polcot is igen kedveltük, de ez a darab teljesen lenyűgözött minket. Nem találunk szavakat, inkább csak annyit mondunk, nézzétek, csodáljátok, sóvárogjatok a rek gyönyörű könyvespolcáért.

Csakúgy mint tavaly, idén is kiváncsiak vagyunk, milyen különleges polcmegoldásokat használtok a könyveitek tárolására, úgyhogy ne legyetek restek, fotózzátok le és küljétek el nekünk. Például kíváncsiak lennénk, van-e olyan, aki így tartja a könyveit.

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Ebben az EU-s országban engedélyezhetik legközelebb az eutanáziát

Újabb ország parlamentjében nyújtottak be olyan törvényjavaslatot, mely az eutanáziát lehetővé tévő gyógyszer engedélyezésére vonatkozik. Könyveket ajánlunk a hír mellé.

...
Zöld

4 könyv azoknak, aki hátat fordítanának a magánynak

Az Egyesült Államokban élő 45 és 65 év közötti emberek jóval magányosabbnak, elszigeteltebbnek érzik magukat egy friss tanulmány szerint, mint európai társaik. 4 könyvet ajánlunk a jobb társas kapcsolatokért.

...
Zöld

Zöld kiadók: Mik azok a környezetbarát betűtípusok?

A világ egyik legnagyobb kiadója, a HarperCollins több ezer fát mentett meg azzal, hogy az utóbbi pár évben apró, zöld szemléletű változtatásokat vezettek be a könyvtervezés terén.