Kreatív könyvtámaszok, 1. rész: Halak a dolgozószobában

-Szűcs Gyula- | 2008. július 08. |

Van abban valami stílusos, ha a pecázó könyvőrültek polcán egy pisztráng ugrik keresztül a takarosan egymás mellé rendezett A Kaukázustól Skóciáig vadásztunk, horgásztunkon, a 101 hal- és tengeri ételen és Szily Laci Etetésén. És akkor még nem is említettük az art deco horgászorsót, vagy a félbevágott akváriumot, mint zseniális könyvespolc-díszítő elemet.


forrás: dianasgiftshop.com

Új cikksorozatunkban olyan könyvtámaszokat mutatunk majd be, melyek között egyaránt talál kedvére valót a golfbuzi, a képregény-geek és a Harry Potter-rajongó is. Az itt szereplő praktikus dekorációs elemeket egyelőre külföldi oldalakról vadásztuk össze (ahonnan mint tudjuk, néha agyzsibbasztóan körülményes magyarországi postacímre rendelni), ezért ha valaki ismer olyan hazai ajándék- vagy kézművesboltot, ahol hasonló cuccokat lehet kapni, mint a fentiek, ne habozzon megírni nekünk!


forrás: popgadget.net & originalbooks.net

Akit meg csak a piszkos anyagiak érdekelnek: a pisztrángos könyvtámasz 19,95 $-ért (2973 forintért) rendelhető meg a dianasgiftshop.com-ról, az akvárium 59,95 $ (8934 forint) a wrapables.com-on, a horgászorsó 186 euro (43 505 forint) originalbooks-on.

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Ebben az EU-s országban engedélyezhetik legközelebb az eutanáziát

Újabb ország parlamentjében nyújtottak be olyan törvényjavaslatot, mely az eutanáziát lehetővé tévő gyógyszer engedélyezésére vonatkozik. Könyveket ajánlunk a hír mellé.

...
Zöld

4 könyv azoknak, aki hátat fordítanának a magánynak

Az Egyesült Államokban élő 45 és 65 év közötti emberek jóval magányosabbnak, elszigeteltebbnek érzik magukat egy friss tanulmány szerint, mint európai társaik. 4 könyvet ajánlunk a jobb társas kapcsolatokért.

...
Zöld

Zöld kiadók: Mik azok a környezetbarát betűtípusok?

A világ egyik legnagyobb kiadója, a HarperCollins több ezer fát mentett meg azzal, hogy az utóbbi pár évben apró, zöld szemléletű változtatásokat vezettek be a könyvtervezés terén.