Kreatív könyvtámaszok, 1. rész: Halak a dolgozószobában

-Szűcs Gyula- | 2008. július 08. |

Van abban valami stílusos, ha a pecázó könyvőrültek polcán egy pisztráng ugrik keresztül a takarosan egymás mellé rendezett A Kaukázustól Skóciáig vadásztunk, horgásztunkon, a 101 hal- és tengeri ételen és Szily Laci Etetésén. És akkor még nem is említettük az art deco horgászorsót, vagy a félbevágott akváriumot, mint zseniális könyvespolc-díszítő elemet.


forrás: dianasgiftshop.com

Új cikksorozatunkban olyan könyvtámaszokat mutatunk majd be, melyek között egyaránt talál kedvére valót a golfbuzi, a képregény-geek és a Harry Potter-rajongó is. Az itt szereplő praktikus dekorációs elemeket egyelőre külföldi oldalakról vadásztuk össze (ahonnan mint tudjuk, néha agyzsibbasztóan körülményes magyarországi postacímre rendelni), ezért ha valaki ismer olyan hazai ajándék- vagy kézművesboltot, ahol hasonló cuccokat lehet kapni, mint a fentiek, ne habozzon megírni nekünk!


forrás: popgadget.net & originalbooks.net

Akit meg csak a piszkos anyagiak érdekelnek: a pisztrángos könyvtámasz 19,95 $-ért (2973 forintért) rendelhető meg a dianasgiftshop.com-ról, az akvárium 59,95 $ (8934 forint) a wrapables.com-on, a horgászorsó 186 euro (43 505 forint) originalbooks-on.