Általános cikkek design 2009 könyvespolc

Könyvespolc könyvből

.:wendy:. | 2009. április 15. |

Besucher küldte nekünk ezt a szuper képet erről a szuper könyvespolcról, ahol maguk a könyvek válnak a további kötetek tartójává.

Itt jegyeznénk meg, hogy akit érdekel, hogyan lehet régi, gyakorlatilag haszontalanná vált könyveket kreatívan, új értéket adva nekik újrahasznosítani, az látogasson el az OSA Archivumba, a közelmúlt és a jelenkor kutatóintézetébe  az Arany János utcába, ahol a régi szocialista propagandakönyvekből asztalt, recepciós pultot és ülőalkalmatosságot is csináltak.

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Jordán Ferenc: Az ember találmánya a szaporodáshoz való jog - Olvass bele a biológus könyvébe!

Litkai Gergely a Bookline Zöld podcastjének következő adásában Jordán Ferenc hálózatkutatóbiológussal beszélget Az ember vége a természet esélye című könyvéről. Olvass bele a kötetbe!

...
Zöld

Túlélés vagy tanulás? John Holt könyve az iskolai kudarcok meglepő okait mutatja be – Olvass bele!

Miért jelent kudarcélményt sok gyerek számára az iskola? Mi az oka, hogy rengeteg gyerek unatkozik, feszeng, retteg az órákon, és alig tanul valamit? Mi történik valójában az osz­tályteremben? Hogy lesz az egyik gyerekből „jó”, a másikból pedig „rossz tanuló”? Olvass bele John Holt könyvébe!

...
Zöld

UFO-invázió nem lesz, de arrogáns azt gondolni, hogy egyedül vagyunk – Podcast Rab Árpád jövőkutatóval

Litkai Gergely a Bookline Zöld új podcastjében Rab Árpád jövőkutatóval beszélget Jane McGonigal Elképzelhető című könyvéről.