Általános cikkek litera netnapló 2011

Könyvesblogos netnaplók a Literán 1.

.konyvesblog. | 2011. augusztus 10. |

Sziasztok!

Mostanában mindenki láthatja, hogy kevesebbet frissülünk. Jó hír viszont, hogy a Literán ezen a héten a blog szerzői és szerkesztői írják a netnaplót napi váltásokban.

Az elsőt mindjárt Burden jegyzi. Íme az első bekezdés, a többiért katt a továbbra!

Elhatároztam, hogy végre rendet teszek magam körül. Persze nem olyan egyszerű ez, mert van, hogy hónapokig nem nyúlok semmihez. A szőnyegen aprópénz, könyvkupacok az ágy mellett, éjszaka ledobott gyűrött pólók, az éjjeliszekrényen Biblia, rajta egy kistányér a vacsora maradékával. A szerkesztőségbe, ahova hetente kétszer bejárok, mind a négy politikai napilap jár, ezeket is haza szoktam cipelni, aztán többnyire hetekig ott hevernek félig olvasatlanul.

TOVÁBB

 

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Jordán Ferenc: Az ember találmánya a szaporodáshoz való jog - Olvass bele a biológus könyvébe!

Litkai Gergely a Bookline Zöld podcastjének következő adásában Jordán Ferenc hálózatkutatóbiológussal beszélget Az ember vége a természet esélye című könyvéről. Olvass bele a kötetbe!

...
Zöld

Túlélés vagy tanulás? John Holt könyve az iskolai kudarcok meglepő okait mutatja be – Olvass bele!

Miért jelent kudarcélményt sok gyerek számára az iskola? Mi az oka, hogy rengeteg gyerek unatkozik, feszeng, retteg az órákon, és alig tanul valamit? Mi történik valójában az osz­tályteremben? Hogy lesz az egyik gyerekből „jó”, a másikból pedig „rossz tanuló”? Olvass bele John Holt könyvébe!

...
Zöld

UFO-invázió nem lesz, de arrogáns azt gondolni, hogy egyedül vagyunk – Podcast Rab Árpád jövőkutatóval

Litkai Gergely a Bookline Zöld új podcastjében Rab Árpád jövőkutatóval beszélget Jane McGonigal Elképzelhető című könyvéről.