Általános cikkek 2008 hellókarácsony

Kinéztem 110 ezerért egy könyvet

Valuska László | 2008. október 30. |

Karácsonyhoz közelegve egyre többször gondolkodom azon, mit kellene kérni, de szerencsére nem vagyok Police-rajongó, mint öcsém csaja, így csak öcsémnek lesz rohadt nehéz a hátralévő hetekben kigazdálkodni 110 ezer forintot, hogy megvegye Andy Summers szuperkülönleges könyvét.

A Police gitárosa a kis fényképezőjével lefotózta a koncertturnét, hát mi mást tett volna, közel volt a történésekhez. Ha nem kérjük a sorszámozott aláírásos példányt, akkor jó dolgunk van, mert már 9745 forintért megvehetjük, de hát mit ér az egy igazi rajongónak. Egy police-osnak aláírás kell és sorszám, amit most meg is kaphat.

Az amazonról most 95 ezer környékén meg lehet venni, de bízhatunk az erősödő forintban, mert a Taschen oldalán 500 euró. A Bookline-on most 110-ről 88 ezerre vitték le az árát. De kérdés, ki talál rá erre a könyvre? Remélem, az öcsém nem, mert akkor nagy baj lesz.

Collector’s edition features:

* Limited to 1500 copies, each numbered and signed by the artist
* Packaged in a slipcase
* Contains over 600 photographs personally selected from the photographer's archive of over 25,000 negatives (1980-83)
* Most photos are previously unpublished, and many of them have never even been printed prior to this project

Highlights include:

* Rehearsals and recording sessions with band-mates
* Sting and Stewart Copeland
* Exclusive back-stage and on-stage footage from concerts including Plaza de Toros (Barcelona, 1980), Budokan (Tokyo, 1981), Wembley Stadium (London, 1981), and Shea Stadium (New York, 1983)
* Inside the tour busses, limousines, helicopters, private planes, parties, and hotel rooms
* Behind the scenes on music video shoots, at press conferences, and in-store appearances
* Life on the road with other bands including The Go-Go’s, XTC, and The B-52's
* Rain-soaked train windows, trashed hotel rooms, island retreats, over-capacity stadiums, and thousands of screaming, singing, sobbing, fans
 

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Lehet, hogy az álom az alvás lényege? – 3 könyv, amiben az álom fontos szerepet játszik

Bár sokszor nem tűnik többnek az alvás furcsa mellékhatásánál – és persze tudattalanunk kedvelt játszóterénél –, előfordulhat, hogy az álom valójában egy létszükséglet.

...
Zöld

A Mitágó-erdő sűrűjébe a hősök és az olvasók is belevesznek – 40 éves a modern fantasy mesterműve

Ősidőkben gyökerező erdők, újjászülető harcos hercegnők, apák és fiúk, az elme történetteremtő képessége, Freud és Jung, Tolkien, növényhorror és növényvakság a fantasyben, valamint az ember és a nem emberi világ szoros kapcsolata is szóba kerül a podcastban.

...
Zöld

5 empatikus készség, ami megmentheti a párkapcsolatodat

Nincs párkapcsolat konfliktus nélkül – a kérdés tehát nem az, hogyan kerüljünk el egy összezördülést, hanem hogy hogyan kezeljük együttérzéssel. Íme öt tipp egy egészségesebb kapcsolatért.