Általános cikkek blog szülinap 2009

Kétéves a Könyvesblog!! - Születésnapi buli

.:wendy:. | 2009. július 23. |

Kis csúszással, de őrült születésnapi bulival ünnepeljük meg július 24-én 20.00-tól a Holdudvarban, hogy kétéves és a magyar irodalmi élet megkerülhetetlen fellegvára, sőt tartóoszlopa lett a Könyvesblog. Várjuk minden olvasónkat, támogatónkat, barátunkat és ellenségünket ezen a szép nyári estén a Holdudvarba, hogy egy közös pezsgőzéssel, koccintással, tortázással és tortadobálással emlékezzünk meg a jeles dátumról.

Újra megrendezzük a tavaly nagy sikert aratott "könyvcsere" akciót, tehát mindenki egy számára már nélkülözhető könyvvel érkezzen a buliba, hogy azokat otthagyva a megunt könyvek így új, boldog gazdára találhatnak.

Gyertek vígadjunk együtt, és legyen idén is a jelmondatunk, az örök igazság, amit egy régi szerzőnk - Jászberényi Sándor - osztott meg velünk anno, hogy "Bazmeg, az irodalom, nem szórakozás!"

A július 20-i héten a Könyvesblog születésnapja mellett is rengeteg irodalmi program lesz a Margitszigeten, mert nagy testvérünk, a litera egész hétre kiköltözik a Holdudvar árnyas fái közé, érdemes meglátogatni őket minden délután, mert számos érdekes eseménnyel készülnek. A részleteket itt olvashatjátok.

És akkor még egyszer a dátum és helyszín, hogy bevésődjön: 2009. július. 24. péntek 20:00 Holdudvar