Általános cikkek asztal stephen king

Képregény készült Stephen King íróasztaláról

.konyvesblog. | 2017. március 10. |

sk_asztala.JPGA teljes képregényért KATT ide!

Gavin Aung Than egy Ausztráliában élő grafikus, aki főleg képregényeket rajzol. 2012-ben indította el a Zen Pencils nevű oldalát, ahol híres emberek inspiráló mondatait építi mini-képregényekbe. A legutóbbi témája Stephen King, pontosabban Stephen King íróasztala volt.

Ebből kiderül, hogy King évekig álmodozott egy igazán masszív tölgyfaasztalról, ám a lakókocsiban és bérleményekben töltött – íróilag sikertelen – évek alatt egy igazán komoly íróasztal beszerzése tényleg csak álom maradt számára.

Stephen King a Carrie-vel robbant be, és 1981-ben végre megvehette az ASZTALT. A következő hat évet King részegen és/vagy betépve töltötte az íróasztala mellett, majd a felesége ultimátuma után szánta el magát arra, hogy leáll az alkohollal és a drogokkal.

Az asztalprojekt azonban nem állt le, a folytatásért kattintsatok IDE, és pörgessétek végig a képeket. Az idézeteket a képregényt rajzoló Gavin Aung Than King Az írásról című könyvéből vette – King írástippjeiről ITT és ITT írtunk korábban mi is.

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

5 empatikus készség, ami megmentheti a párkapcsolatodat

Nincs párkapcsolat konfliktus nélkül – a kérdés tehát nem az, hogyan kerüljünk el egy összezördülést, hanem hogy hogyan kezeljük együttérzéssel. Íme öt tipp egy egészségesebb kapcsolatért.

...
Zöld

8 meglepő tény arról, hogyan hat az olvasás az agyadra

Hogyan hat egy jó könyv a memóriánkra? Milyen pszichés problémákkal szemben segít az olvasás? Az olvasás jótékony hatásait gyűjtöttük össze nyolc pontban.

...
Zöld

Meg fogsz lepődni, hogy milyen régi a reggeli kávéd

Biológusok megfejtették, hogy az arabica kávé több százezer évvel ezelőtt, természetes kereszteződés folytán alakult ki. Könyvek hírek (és kávé) mellé.