SORSOLÁS - Karácsonyi játék - Nyerj Magvetős magyar köteteket!

.:wendy:. | 2010. december 29. |

Köszönjük a rengeteg, tényleg rengeteg, több száz megfejtést, ki is sorsoltuk azt a két szerencsés olvasót, akik megnyerik Magvetős játékunk magyar könyveit.

Az első könycsomag, azaz Bodor Ádám és Spiró György könyveinek boldog tulajdonosa: Mészáros Béla. A második könyvcsomag, azaz Bartis Attila, Kemény István és Krasznahorkai László könyveinek nyertese pedig Kicsiny Zsóka. Mindkettőjüket emailben is értesítettük.

Akik most nem nyertek, ne csüggedjenek, folytatódnak a játékok!

Az első könyvcsomaghoz tartozó kérdések helyes válaszai:
1. Élet és Irodalom
2. 1956-os forradalom

A második könyvcsomaghoz tartozó kérdések helyes válaszai: 
1. Litera
2. mobiltelefonnal
3. Az utolsó farkas
 

Első karácsonyi játékunkban egy-egy gyönyörű könyvcsomagot nyerhet meg egy-egy szerencsés olvasónk a Magvető Könyvkiadó jóvoltából, ha helyesen válaszolnak kérdéseinkre.

Az első könyvcsomag Bodor Ádám Az utolsó szénégetők és Spiró György Tavaszi tárlat című köteteit tartalmazza, a hozzá kapcsolódó kérdések: 

1. Melyik lap hasábjain jelentek meg a Bodor Ádám-kötetbe szerkesztett tárcák 2007 és 2010 között?

2. Melyik történelmi esemény köré szerveződik Spiró György regénye? 

A második könyvcsomag Krasznahorkai László - Max Neumann Állatvanbent, Bartis Attila A csöndet úgy és Bartis Attila - Kemény István Amiről lehet című köteteit tartalmazza, ennek megnyeréséért pedig ezekre a kérdésekre kell válaszolni: 

1. Hol jelent meg eredetileg a Bartis Attila és Kemény István beszélgetéseit tartalmazó kötet, az Amiről lehet első két része? 

2. Milyen eszközzel készített fotókat tartalmaz Bartis Attila A csöndet úgy című kötete? 

3. Mi volt Krasznahorkai László, az Állatvanbent című könyv előtt megjelent utolsó kötete?

A válaszokat a konyvesblog(KUKAC)gmail.com-ra várjuk december 26-ig. Válaszolhattok mindkét kérdéscsoportra, vagy csak egyre, a levél tárgyához írjátok oda, hogy melyik könyvért versenyeztek.