Játék zenekedvelőknek
Általános cikkek zene játék 2011 könyvkolónia

Játék zenekedvelőknek

barraban | 2011. február 11. |

Turbózd fel zenei tudásodat! Ha átkattintasz a Könyvkolóniára, érdekes és értékes könyvnyereményekkel lehetsz gazdagabb komoly- és könnyűzenei kategóriában a Rózsavölgyi Kiadó jóvoltából! Három könyvet sorsolunk ki a helyes választ adók között. A játék február 17-ig tart.

A három megnyerhető kötet:  Gál Róbert: Szeressük egymást, gyerekek - Seress Rezső története (CD-melléklettel), A Magyar Händel Társaság évkönyve 2009-2010 (Gál József, Klembala Géza, Szigervári Dávid barokk zenei tanulmányaival) és Korai romantikusok - Chopin, Schumann, Liszt élete és művei

 

 

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Esther Perel: A modern magány felfalja az életünket

Mi az a mesterséges intimitás, és milyen hatással van az életünkre? Esther Perel belga-amerikai pszichoterapeuta tartotta az idei Brain Bar záró előadását.

...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.