Általános cikkek játék 2010

Sorsolás - Játék - Nyerd meg a FlashForward - A jövő emlékei című könyvet!

.:wendy:. | 2010. április 12. |

Kedves olvasók! Köszönjük a hihetetlenül sok, több mint száz megfejtést, ki is sorsoltuk a boldog nyerteseket, akiket e-mailben is értesítettünk. 

A nyertesek tehát: Kovács Máté, Lajos Valéria, Marthy Annamária, Pócs Gergő és Fodor Péter.

A helyes válaszok pedig: 

1. kanadai
2.  Április 24., szombat 15:00, Millenáris
3. 1999.





Öt nagyon szerencsés olvasónk most a Metropolis Media/Galaktika jóvoltából megnyerheti a FlashForward - A jövő emlékei című könyvet, amelyből a már nálunk is látható sorozat is készült. Két percre valamennyi ember a földön eszméletét veszti, és ez alatt a két perc alatt bepillanthat a jövőjébe. Akár kellemes dolog, amit ott lát, akár kellemetlen, választania kell: elfogadja a látomásokat valóságnak, és aláveti magát a sorsának, vagy harcba száll ellene, hogy változtasson az elkövetkezendő eseményeken. A televízós sorozat után végre az eredeti könyv is olvasható magyarul.

Ha helyesen válaszoltok három kérdésünkre, öten megnyerhetitek a kötetet. A válaszokat április 9-ig várjuk a szokásos konyvesblog(kukac)gmail.com e-mail címre.

A kérdések pedig: 

1. Milyen nemzetiségű a könyv szerzője, Robert J. Sawyer?
2. Mikor dedikál Sawyer a Könyvfesztiválon és hol?
3. Mikor jelent meg eredetileg a regény, angol nyelven?

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

5 empatikus készség, ami megmentheti a párkapcsolatodat

Nincs párkapcsolat konfliktus nélkül – a kérdés tehát nem az, hogyan kerüljünk el egy összezördülést, hanem hogy hogyan kezeljük együttérzéssel. Íme öt tipp egy egészségesebb kapcsolatért.

...
Zöld

8 meglepő tény arról, hogyan hat az olvasás az agyadra

Hogyan hat egy jó könyv a memóriánkra? Milyen pszichés problémákkal szemben segít az olvasás? Az olvasás jótékony hatásait gyűjtöttük össze nyolc pontban.

...
Zöld

Meg fogsz lepődni, hogy milyen régi a reggeli kávéd

Biológusok megfejtették, hogy az arabica kávé több százezer évvel ezelőtt, természetes kereszteződés folytán alakult ki. Könyvek hírek (és kávé) mellé.