Általános cikkek játék 2008 ulpius

UPDATE - JÁTÉK! - Mert még mindig nyár van!

.:wendy:. | 2008. augusztus 25. |

Érzitek, hogy még mindig nyár van? Én igenis érzem. Ezért ma reggel kipattantam az ágyból és kisorsoltam strandjátékunk tíz szerencsés nyertesét, hogy minél előbb rohanhassanak könyveikkel a Palatinusra. Éljen, éljen.

A helyes válaszok a tesztkérdésekre, igazi nyári, lusta módon a következők: 1)A, 2)A 3)A. A szerencsés tíz olvasó pedig, akiket emailben is értesíteni fogunk: Deák Marianna, Csík Elvíra, Denucz Dóra, Lakatos Tamás, Kertész Edina, Szigeti Zulejka, Csóka Gábor, Farkas Vanda, Mátravölgyi Zoltán és Nagy András.

Mindenkinek gratulálunk és éljen a strand!

 


Úgy dönöttünk, nem fogadjuk el azoknak a véleményét, akik azt mondják augusztus 20-szal vége van a nyárnak, és hűvös szelek járnak. Nem, és nem, a héten strandjátékot indítunk az Ulpius-ház Kiadó jóvoltából. Nagyszerű strandkönyveket lehet nyerni tőlünk, és hogy ezeket a megfelelő helyszínen olvashassátok, strandbelépőket is adunk hozzájuk!

Tehát a helyesen válaszolók között tíz iszonyatosan szerencsés olvasónk nyer egy csodálatos, három könyvből álló könyvcsomagot, és mellé egy két személyre szóló strandbelépőt is a Palatinus strandra. A könyvcsomag tartalma: Kathy Lette: Hogyan öljük meg a férjünket, Bächer Iván: Intőkönyv, Elizabeth Gilbert: Eat, pray, love - Ízek, imák, szerelmek című könyvei.

A válaszokat augusztus 24. vasárnap 20:00-ig várjuk a szokásos konyvesblog(kukac)gmail.com emailcímre.

A kérdések pedig:

1. Melyik jeles brit író ajánlja Kathy Lette humoros könyvét?
 
a) Salman Rushdie
b) Ian McEwan
c) Julian Barnes
 
2. Hol tanított korábban Bächer Iván?
 
a) középiskolában
b) általános iskolában
c) a bölcsészkaron
 
3. Melyik országban hódolt Elizabeth Gilbert a kulináris élvezeteknek?
 
a) Itáliában
b) Franciaországban
c) Magyarországon