Általános cikkek játék

JÁTÉK: Laár András könyve

Könyves Magazin | 2008. március 25. |
A héten a Jaffa kiadó jóvoltából Laár András új könyvéért (Laár pour L'art) lehet játszani, ami a Besenyő család és az abszurd humoráról híres társulat olyan népszerű történeteit tartalmazza, mint a Víziló.

A játék határideje:
március 28., péntek, 18:00. Sorsolás gyorsabban lesz, mint eddig. Helyes válaszokat ide: konyvesblog(kukac)gmail(pont)com


1. Milyen vallásokat szeretne közelebb hozni egymáshoz Laár András?
a, a taoizmust és a buddhizmust
b, a kereszténységet és az iszlámot
c, a kereszténységet és a buddhizmust

2. Mi a zenekar neve visszafelé, amelyben Laár András az énekes?
a, TGL
b, TFK
c, TKF

3. Mi Laár András Csőevő duhajka c. szürreális meseregénye főszereplőjének neve?
a, Kapucni
b, Csákó
c, Zokni

Íme a nyertesek: Andor Lásló, Tóth János, Both Károly, Mák Virá, Dorottya, Németh Erika, Dóra Ildikó, Veres Róbert Csapágy, Wirem aaaaa, Karas Dávid

Mit kérdeznél Laár Andrástól? Interjúzni fogunk a mesterrel, segíts összeállítani a kérdéseket. A kérdésküldők között is kisorsolunk egy könyvet!
TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Ebben az EU-s országban engedélyezhetik legközelebb az eutanáziát

Újabb ország parlamentjében nyújtottak be olyan törvényjavaslatot, mely az eutanáziát lehetővé tévő gyógyszer engedélyezésére vonatkozik. Könyveket ajánlunk a hír mellé.

...
Zöld

4 könyv azoknak, aki hátat fordítanának a magánynak

Az Egyesült Államokban élő 45 és 65 év közötti emberek jóval magányosabbnak, elszigeteltebbnek érzik magukat egy friss tanulmány szerint, mint európai társaik. 4 könyvet ajánlunk a jobb társas kapcsolatokért.

...
Zöld

Zöld kiadók: Mik azok a környezetbarát betűtípusok?

A világ egyik legnagyobb kiadója, a HarperCollins több ezer fát mentett meg azzal, hogy az utóbbi pár évben apró, zöld szemléletű változtatásokat vezettek be a könyvtervezés terén.