Általános cikkek játék pink_floyd 2008

UPDATE - JÁTÉK! Glenn Povey: Pink Floyd - Echoes

.:wendy:. | 2008. július 28. |


Sosem látott mennyiségű megfejtés érkezett a postaládánkba, kétszáznál is több, nagyrészük ráadásul helyes is volt. Az igazán szerencsés nyertes neve Markovics Károly. Gratulálunk, emailben értesítjük, hogyan veheti át a nyereményét.

A helyes válaszokat is olvashatjátok a kérdések mellett.

A 2005-ben megjelent nagy Pink Floyd könyv után, amelyet a zenekar dobosa jegyez és amiből addig ismeretlen részleteket tudhattak meg a rajongók a világ egyik legnagyobb zenekaráról, most  megjelent Glenn Povey Pink Floyd - Echoes című nagyszerű könyve.

Rajongóknak kötelező darab a zenekarról minden fontos adatot, a zenekar teljes pályafutását bemutató kötet. Az Echoes elsőként adja közre a Pink Floyd valamennyi koncertjének, televíziós és rádiós fellépésének alapos kutatómunkával összeállított kronológiáját és számlistáit, valamint az Egyesült Királyságban és Amerikában megjelent lemezek diszkográfiáját.

Most egy szerencsés olvasónk megnyerheti ezt a páratlan és minden szempontból értékes kötetet. A feladat csak annyi, hogy helyesen válaszoltok a feltett öt kérdésre és elkülditek nekünk a konyvesblog(kukac)gmail.com emailcímre. A válaszokat július 26. szombat 20:00-ig várjuk. 

A kérdések:

1. Melyik album volt a Roger Waters utáni korszak első lemeze és melyik évben jelent meg? Momentary Lapse of Reason 1987

2. Mikor csatlakozott David Gilmour a Pink Floydhoz?
1968

3. Mikor és milyen alkalomból lépett fel utoljára együtt Roger Waters és David Gilmour?
2005 Live8

4. Hol koncertezett a zenekar 1989-ben egy a tengeren felálított úszó színpadon?
Olaszország, Velence, Szent Márk tér

5. Melyik albumukból adták el a legtöbbet világszerte?
The Dark Side of the Moon