UPDATE - JÁTÉK! Dilbert - Ha már a testbeszéd sem működik

.:wendy:. | 2008. július 01. |

Dilbert-rajongók figyelem! A félrecsapott nyakkendőjű briliáns számítógép-programozó megérkezett a KönyvesBlogra is. Most egy fantasztikus játék keretében három szerencsés és jól válaszoló játkos megnyerheti Scott Adams fájóan vicces figuráinak legviccesebb kalandjait, ezúttal könyv formában, a Nyitott könyvműhely jóvoltából.  s

Scott Adams képregényeiben mindenki magára ismert, akit egy kicsit is beszippantott már a munkerőpiac kegyetlen taposómalma: szívből röhöghet a csapatbomlasztó tréningeken, a haszontalan hivatali kezdeményezéseken, az eleve értelmetlen és kudarcra ítélt projecteken és persze valójában saját magán.

És akkor itt vannak a kérdések, beküldési határidő csütörtök, azaz, június 26-a, 20:00. A helyes válaszokat a konyvesblog@gmail.com címre várjuk.

Nagy örömünkre iszonyatosan sok megfejtés érkezett, kapaszkodjatok meg több mint nyolcvan, így tényleg szerencsés a három olvasó, akit kisorsoltunk: Lénárd László, Herceg Dóra és Sonkoly Tamás. Mindenkit mailben is értesítünk.

A helyes válaszok pedig: 1: USA 2: Kávét 3: Dogbert 4: félrecsapott nyakkendő

1. Melyik országban alkot Scott Adams?


2. Mit iszik a szemüveges Vili folyton az irodában?


3. Hogy hívják a kutyát Scott Adams Dilbert-képregényeiben?


4. Milyen jellegzetes ruhadarabot hord Dilbert?
 

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

5 empatikus készség, ami megmentheti a párkapcsolatodat

Nincs párkapcsolat konfliktus nélkül – a kérdés tehát nem az, hogyan kerüljünk el egy összezördülést, hanem hogy hogyan kezeljük együttérzéssel. Íme öt tipp egy egészségesebb kapcsolatért.

...
Zöld

8 meglepő tény arról, hogyan hat az olvasás az agyadra

Hogyan hat egy jó könyv a memóriánkra? Milyen pszichés problémákkal szemben segít az olvasás? Az olvasás jótékony hatásait gyűjtöttük össze nyolc pontban.

...
Zöld

Meg fogsz lepődni, hogy milyen régi a reggeli kávéd

Biológusok megfejtették, hogy az arabica kávé több százezer évvel ezelőtt, természetes kereszteződés folytán alakult ki. Könyvek hírek (és kávé) mellé.