Általános cikkek játék 2008 jaffa

JÁTÉK! - Carmen Michael: Bohémélet

.:wendy:. | 2008. augusztus 13. |

Mint mondtuk, a héten több játékunk is lesz, a mostani egy kicsit könnyedebb téma, Braziliába utazhattok velünk, ha csak gondolatban is Carmen Michael segítségével. A szerző kendőzetlen őszinteséggel mesél brazíliai kalandjairól, a brazil férfiakról, Rioról, a város kettős arcáról, az ijesztő szegénységről és a vele egymás mellett létező irtózatos gazdagságról.

Három szerencsés olvasónk most megnyerheti a Bohémélet című könyvet a Jaffa Kiadó jóvoltából, ha helyesen válaszol a következő kérdésekre. A válaszokat a szokásos konyvesblog(kukac)gmail.com emailcímre várjuk augusztus 17. vasárnap 20:00-ig, subjectbe írjátok oda, hogy Bohémélet.

1. Milyen származású Carmen Michael?

 
2. Kik azok a brazil pasik, akik külföldi nők pénzén élnek?
 

3. Hogy hívják a született rió de janeiróiakat?
 
TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

5 empatikus készség, ami megmentheti a párkapcsolatodat

Nincs párkapcsolat konfliktus nélkül – a kérdés tehát nem az, hogyan kerüljünk el egy összezördülést, hanem hogy hogyan kezeljük együttérzéssel. Íme öt tipp egy egészségesebb kapcsolatért.

...
Zöld

8 meglepő tény arról, hogyan hat az olvasás az agyadra

Hogyan hat egy jó könyv a memóriánkra? Milyen pszichés problémákkal szemben segít az olvasás? Az olvasás jótékony hatásait gyűjtöttük össze nyolc pontban.

...
Zöld

Meg fogsz lepődni, hogy milyen régi a reggeli kávéd

Biológusok megfejtették, hogy az arabica kávé több százezer évvel ezelőtt, természetes kereszteződés folytán alakult ki. Könyvek hírek (és kávé) mellé.