Általános cikkek játék 2008 jerk böf

UPDATE - JÁTÉK! - BØF - Jerk (Faszfej)

.:wendy:. | 2008. október 10. |

Sorsoltunk, itt is vannak a szerencsés nyertesek: Gazsó Gergely és Nyakó Maya. Előre is jó szórakozást kívánunk a darabhoz.

A megfejtések pedig: 1. Dennis Cooper, 2. Dean Corll tömegmészárlását, amelynek során 27 gyermeket ölt meg a „houstoni rém", 3. David Brooks

Két szerencsés olvasónk most két-két jegyet nyerhet a Budapesti Őszi Fesztiválon bemutatásra kerülő, Gisèle Vienne rendezte Jerk (Faszfej) című bábelőadásra, (okótber 13.) amennyiben helyesen válaszolnak a feltett kérdésekre.

Az egyetlen bábosra és öt bábra megálmodott, sokkolóan erős darab az ember ösztönös brutalitásáról, és arról a könnyen semmivé váló határvonalról szól, amely elválasztja a bűntudatot a gyilkolási vágytól, a képzeletet a valóságtól. A darab rendezője a filozófia és bábművész diplomával rendelkező fiatal Gisèle Vienne, a produkció főszereplője pedig a sajtó által egekig magasztalt francia bábfenomén, Jonathan Capdevielle. A produkció francia, finn, belga, német és horvát fesztiválszereplések után érkezik Budapestre, és további osztrák, norvég, spanyol és amerikai meghívások várnak rá.

A válaszokat október 9. csütörtök 20:00-ig várjuk a konyvesblog(kukac)gmail.com emailcímre.

A kérdések:

1. Kinek a regényéből készült a színdarab?

2. Milyen tragikus eseményeket dolgoz fel a darab?

3. Dean Corll melyik tettestársa a darab főszereplője?