Általános cikkek játék 2008 lee jaffa abby

JÁTÉK! - Abby Lee: Hol jár az eszem?

.:wendy:. | 2008. április 25. |
Ezen a héten, a Könyfesztivál alkalmából Magyarországra látogató leghíresebb szexblogger, Abby Lee Jaffa kiadónál megjelent könyvét sorsoljunk ki a helyesen válaszoló olvasók között.

A Hol jár az eszem című könyvben Abby Lee pikáns szexkalandjai olvashatók, amelyek eredetileg blogformában voltak olvashatóak, a könyvben ezeket gyűjtötte össze. Akiket érdekel, milyen kalandokban van része egy nőnek, akinek minden másodpercben a férfiakon és a szexen jár az esze, válaszoljon helyesen a kérdésekre.

A Könyfesztiválon április 26-án, szombaton 11 órakor (Kner Imre terem)  lehet találkozni a szerzővel.

A helyesen válaszolók között öt könyvet sorsolunk ki és mindenkit emailben értesítünk. A játék határideje: április 27., vasárnap, 18:00. Helyes válaszokat ide: konyvesblog(kukac)gmail(pont)com

És itt vannak a nyertesek nevei: Vivyke, Márkus Dávid és Széles Krisztina. Gratulálunk, mindenkit emailben is értesítettünk!



1. Mi Abby Lee valódi neve?

2. Melyik ország legjobb blogjának díját nyerte meg a Girl with a one track mind?
a) Anglia
b) Írország
c) Mindkettő

3. Mi a szerző eredeti foglalkozása?
a) vágó
b) segédoperatőr
c) tanár
És a helyes válaszok: 1: Zoe Margolis, 2/c, 3/b
TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Ebben az EU-s országban engedélyezhetik legközelebb az eutanáziát

Újabb ország parlamentjében nyújtottak be olyan törvényjavaslatot, mely az eutanáziát lehetővé tévő gyógyszer engedélyezésére vonatkozik. Könyveket ajánlunk a hír mellé.

...
Zöld

4 könyv azoknak, aki hátat fordítanának a magánynak

Az Egyesült Államokban élő 45 és 65 év közötti emberek jóval magányosabbnak, elszigeteltebbnek érzik magukat egy friss tanulmány szerint, mint európai társaik. 4 könyvet ajánlunk a jobb társas kapcsolatokért.

...
Zöld

Zöld kiadók: Mik azok a környezetbarát betűtípusok?

A világ egyik legnagyobb kiadója, a HarperCollins több ezer fát mentett meg azzal, hogy az utóbbi pár évben apró, zöld szemléletű változtatásokat vezettek be a könyvtervezés terén.