Általános cikkek regény videó 2009 nick cave

Itt van az új Nick Cave-regény, olvass bele! (18+)

.:wendy:. | 2009. szeptember 07. |

A Nick Cave rajongók figyelmébe ajánljuk, hogy jövő héten jelenik meg az énekes-dalszerző-író második regénye The Death of Bunny Munro (Munro nyúl halála) címmel. A könyvben egy szexmániás utazó ügynök kalandjai olvashatók, aki felesége öngyilkossága után kénytelen magával vinni utazásaira a kisfiát. A regény tehát ezeknek az utazásoknak sötét, szexszel és erőszakkal átitatott története és Dél-Angliában játszódik.

Cave első regénye 1989-ben jelent meg És meglátá a szamár az Úrnak angyalát (And The Ass Saw The Angel ) címmel, magyarul is olvasható. A próza mellett jelentetett meg verseskötetet is, valamint a 2005-ös Az ajánlat (The Proposition) című film forgatókönyvét is ő írta.

Az új regényből egy igen szaftos, csak felnőtteknek ajánlott részlet olvasható az Entertainment Weeklyben, mindenképp olvassatok bele, sőt a YouTube-on több videót is találtok, amin maga Cave olvas fel részleteket a regényből. Mi most a 12. fejezet egyik részletét választottuk ki.

 

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

5 empatikus készség, ami megmentheti a párkapcsolatodat

Nincs párkapcsolat konfliktus nélkül – a kérdés tehát nem az, hogyan kerüljünk el egy összezördülést, hanem hogy hogyan kezeljük együttérzéssel. Íme öt tipp egy egészségesebb kapcsolatért.

...
Zöld

8 meglepő tény arról, hogyan hat az olvasás az agyadra

Hogyan hat egy jó könyv a memóriánkra? Milyen pszichés problémákkal szemben segít az olvasás? Az olvasás jótékony hatásait gyűjtöttük össze nyolc pontban.

...
Zöld

Meg fogsz lepődni, hogy milyen régi a reggeli kávéd

Biológusok megfejtették, hogy az arabica kávé több százezer évvel ezelőtt, természetes kereszteződés folytán alakult ki. Könyvek hírek (és kávé) mellé.