Ilyen a Királyi hálószobák magyar borítója

Ilyen a Királyi hálószobák magyar borítója

.:wendy:. | 2010. november 19. |

A múltkor megmutattuk, hogy milyen lett a Nullánál is kevesebbhez készült új borító, amelyet Bret Eason Ellis legújabb regényének megjelenése alkalmából terveztek újjá. Most itt van az új könyv, A királyi hálószobák szépséges és az előző kötethez passzoló borítója is, az eredeti amerikai és a kedvenc holland kiadások mellé tettük nektek, hogy lássátok, nincs miért az Európa Könyvkiadónak szégyenkeznie, csodás lett a magyar megjelenés is!


Sorrendben: a holland, az amerikai és a magyar kiadás
 

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Ez a könyv minden kérdésre válaszol, amit feltettél sörivás előtt, közben vagy után

Mark Dredge Sör mesterkurzusa az erjesztett ital karakterjegyeinek felismerése terén segít magabiztosságot szerezni, és abban is a segítségünkre siet, hogy megértsük, hogy kerültek oda.

...
Zöld

Csányi Vilmos: Biológiailag meg lehetne hosszabbítani az életet, de nem biztos, hogy érdemes

Csányi Vilmos és Barát József Jövőpánik Beszélgetések a lehetséges határairól című kötetében a jövő bizonytalanságairól beszélget tudományos igénnyel, így szóba kerül robotosítás, a közösségek átalakulása, szülőség és szerelem, de a biológiai határaink is.

...
Zöld

Az írók jóval a tudósok előtt ráéreztek az agy működésére – interjú a világhírű agykutatóval

Dr. Scott A. Small Alzheimer-kutató érdekfeszítően írt arról, miért tesz jót nekünk az egészséges felejtés. Szóba került Salman Rushdie elmepalotája, a kreativitás és a MI, az alvás és a társadalmi felejtés szerepe, illetve a pszichopaták és a csimpánzok is. Interjú.