Három új Harry Potter-könyv jön szeptemberben
Általános cikkek harry potter jk rowling

Három új Harry Potter-könyv jön szeptemberben

.konyvesblog. | 2016. augusztus 17. |

harry-potter-ebooks.jpgAlig jelent meg a nyolcadik Harry Potter-könyv, ami sokkal inkább az első HP-forgatókönyv, JK Rowling máris bejelentett három új ekönyvet, méghozzá novelláskötetet. A könyvek a Potter-univerzum sötét oldalának mélyére kalauzolják az olvasót, és újabb titkokat és részleteket fednek majd fel számos karakter életéről.

A Power, Politics And Pesky Poltergeists címmel megjelenő könyvből kiderül például néhány érdekesség az Azkaban történetéről, és minden idők leggyűlöltebb HP-szereplője, Dolores Umbridge múltjáról is. Rowling Umbridge Voldemorttal és Horatius Lumpsluckkal való kapcsolatáról is elárul néhány dolgot, méghozzá azokból az időkből, amikor Voldemort fiatal diák volt a Roxfortban.

A Heroism, Hardship and Dangerous Hobbies Minerva McGalagonyról és Remus Lupinról mesél, a Hogwarts: An Incomplete and Unreliable Guide pedig a Roxfort titkairól lebbenti fel a fátylat.

A három ekönyv szeptember 6-án jelenik meg, és darabonként három dollárba kerül. Mindhárom tízezer szó hosszúságú lesz, és a Pottermore-on valamint online könyváruházakban szerezhető be.

Forrás: Time

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Ebben az EU-s országban engedélyezhetik legközelebb az eutanáziát

Újabb ország parlamentjében nyújtottak be olyan törvényjavaslatot, mely az eutanáziát lehetővé tévő gyógyszer engedélyezésére vonatkozik. Könyveket ajánlunk a hír mellé.

...
Zöld

4 könyv azoknak, aki hátat fordítanának a magánynak

Az Egyesült Államokban élő 45 és 65 év közötti emberek jóval magányosabbnak, elszigeteltebbnek érzik magukat egy friss tanulmány szerint, mint európai társaik. 4 könyvet ajánlunk a jobb társas kapcsolatokért.

...
Zöld

Zöld kiadók: Mik azok a környezetbarát betűtípusok?

A világ egyik legnagyobb kiadója, a HarperCollins több ezer fát mentett meg azzal, hogy az utóbbi pár évben apró, zöld szemléletű változtatásokat vezettek be a könyvtervezés terén.