Három új Harry Potter-könyv jön szeptemberben
Általános cikkek harry potter jk rowling

Három új Harry Potter-könyv jön szeptemberben

.konyvesblog. | 2016. augusztus 17. |

harry-potter-ebooks.jpgAlig jelent meg a nyolcadik Harry Potter-könyv, ami sokkal inkább az első HP-forgatókönyv, JK Rowling máris bejelentett három új ekönyvet, méghozzá novelláskötetet. A könyvek a Potter-univerzum sötét oldalának mélyére kalauzolják az olvasót, és újabb titkokat és részleteket fednek majd fel számos karakter életéről.

A Power, Politics And Pesky Poltergeists címmel megjelenő könyvből kiderül például néhány érdekesség az Azkaban történetéről, és minden idők leggyűlöltebb HP-szereplője, Dolores Umbridge múltjáról is. Rowling Umbridge Voldemorttal és Horatius Lumpsluckkal való kapcsolatáról is elárul néhány dolgot, méghozzá azokból az időkből, amikor Voldemort fiatal diák volt a Roxfortban.

A Heroism, Hardship and Dangerous Hobbies Minerva McGalagonyról és Remus Lupinról mesél, a Hogwarts: An Incomplete and Unreliable Guide pedig a Roxfort titkairól lebbenti fel a fátylat.

A három ekönyv szeptember 6-án jelenik meg, és darabonként három dollárba kerül. Mindhárom tízezer szó hosszúságú lesz, és a Pottermore-on valamint online könyváruházakban szerezhető be.

Forrás: Time

Olvass minket e-mailben is!

  • Személyes ajánló a legérdekesebb tartalmainkról!
  • Extra tartalom csak feliratkozóknak!
  • Így biztosan nem maradsz le a legfrissebb könyves hírekről!
  • Nem spammelünk, heti 1-2 levelet küldünk.

Könyves Magazin Hírlevél

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

Daniel Kehlmann szerint itt az idő, hogy megijedjünk az AI-tól

Az író a Guardiannek írt véleménycikkben hívta fel a figyelmet az AI szélsebes fejlődésének következményeire.

...
Zöld

Sokkal jobban hatnak a konteók, ha a közösség hiedelmeihez illeszkednek – Olvass bele az Emberarcú tudományba!

A különböző tudományterületek képviselőinek tanulmányaiból szerkesztett kötetben az alternatív világértelmezések, áltudományos elméletek és tudománytagadó tanok sorát járják körül. Olvass bele!

...
Zöld

3 ok, amiért a home office pszichésen megterhelő + 3 könyv segítségül

Ugyan a home office nagyobb szabadságot és autonómiát biztosíthat, olyan hátulütői vannak, amikre elsőre nem feltétlenül gondolnánk.