Általános cikkek magazin 2012 könyves könyvfesztivál

Gyere és vedd el a harmadik Könyvest!

.konyvesblog. | 2012. április 19. |

 

Hatalmas örömünkre a XIX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra időzítve megjelent a Könyves magazin harmadik száma, amelyben sok sok oldalunk bemutatjuk nektek a könyvfesztivál díszvendégeit, az északi országokat és szerzőiket, megtudhatjátok, hogy mi is a skandináv krimi titka, kik azok a kihagyhatatlan szerzők, akiknek műveivel meg kell ismerkedni.

A könyvfesztivál díszvendég írója, a trieszti Claudio Magris is bemutatkozik nekünk. Interjút olvashattok Per Pettersonnal, a Lótolvajok világhírű szerzőjével, Gerald Murnanenal a Puszták című könyv ausztrál szerzőjével, aki bár sosem jár Magyarországon, autodidakta módon megtanult magyarul és kedvenc könyve Illyés Gyula Puszták népe című műve. Emellett egy hosszú és nagyszerű interjút is olvashattok Krasznahorkai Lászlóval (bónusz egy ijesztően jó fotó!).

Megtudhatjátok, hol dolgozik Grecsó Krisztián, milyen költő Závada Péter, mit szeret és mit nem Térey János, valamint megmutatjuk a tavasz legjobb könyvújdonságait is.

Bár a Könyves már két hete megtalálható szerte a városban, április 24-én este biztosan megszerezhetitek, ha esetleg lemaradtatok volna róla. Gyertek és bulizzatok velünk és vendégeinkkel Grecsó Krisztiánnal és Závada Péterrel. Zenéről a Belle Belle gondoskodik

Event:  https://www.facebook.com/events/209510002485232/