Általános cikkek libri

Forradalom a könyvpiacon: ingyen be lehet menni a Libribe

szomszédúr | 2009. március 09. |

Biztosan van racionális magyarázat, de én egyelőre nem találtam meg. Ha a Libri oldalán törzsvásárlóként rendelünk könyvet, akkor nemcsak az internetes 5 százalék (ami vicc különben, és köze van ahhoz, hogy csak most vettem észre ezt a furcsaságot), meg a törzsvásárlói 10 százalék jár, hanem INGYENES bolti átvétel is, kiemelés az eredetiben. Was?

Sajnos a részletekre kattintva sem leszünk okosabbak, itt ugyanis az derül ki, hogy az INGYENES bolti átvétel azt jelenti, hogy: "Az internetes megrendeléseket szállítási költség nélkül veheti át bolthálózatunkban." Oké, kösz. A vevőtájékoztató szerint ez egyébként törzsvásárlói kártya nélkül is ingyen van, viszont mégsem tudok szabadulni a gondolattól, hogy elvben létezik olyan szcenárió, amiben fizetnem kell, ha bemegyek a rendelésemért. 

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

5 empatikus készség, ami megmentheti a párkapcsolatodat

Nincs párkapcsolat konfliktus nélkül – a kérdés tehát nem az, hogyan kerüljünk el egy összezördülést, hanem hogy hogyan kezeljük együttérzéssel. Íme öt tipp egy egészségesebb kapcsolatért.

...
Zöld

8 meglepő tény arról, hogyan hat az olvasás az agyadra

Hogyan hat egy jó könyv a memóriánkra? Milyen pszichés problémákkal szemben segít az olvasás? Az olvasás jótékony hatásait gyűjtöttük össze nyolc pontban.

...
Zöld

Meg fogsz lepődni, hogy milyen régi a reggeli kávéd

Biológusok megfejtették, hogy az arabica kávé több százezer évvel ezelőtt, természetes kereszteződés folytán alakult ki. Könyvek hírek (és kávé) mellé.