Általános cikkek játék hp harry potter 2011

Folytatódik a Harry Potter-szezon

.konyvesblog. | 2011. július 18. |

Ezúttal arra kérünk titeket, hogy töltsétek fel a Könyvkolónia Facebook-oldalára a  kedvenc HP-borítóitokat! Annál jobb, minél több érdekes és izgalmas borítót találunk, tehát mindenféle nyelvű kiadás játszik! - IDE TÖLTSETEK! A feltöltött képekből később szavazást indítunk a Kolónián, a legjobb borítót megtaláló felhasználó HP-könyvet nyer.

Természetesen a legjobb Harry Potter-könyvről szóló szavazásunk is él még, ezt itt találjátok, szintén a Facebookon!

És még itt van HP-idézetgyűjtő játékunk is. A Könyvkolónián a HP-kötetek adatlapjaihoz töltsétek fel kedvenc idézeteiteket, a legtöbb idézetet beküldő felhasználók Harry Potter-könyveket nyerhetnek. A játék jó sokáig tart, egészen július 27-ig, kijegyzetelhetitek mind a hét kötetet!

TERMÉSZETESEN OLVASUNK
...
Zöld

5 empatikus készség, ami megmentheti a párkapcsolatodat

Nincs párkapcsolat konfliktus nélkül – a kérdés tehát nem az, hogyan kerüljünk el egy összezördülést, hanem hogy hogyan kezeljük együttérzéssel. Íme öt tipp egy egészségesebb kapcsolatért.

...
Zöld

8 meglepő tény arról, hogyan hat az olvasás az agyadra

Hogyan hat egy jó könyv a memóriánkra? Milyen pszichés problémákkal szemben segít az olvasás? Az olvasás jótékony hatásait gyűjtöttük össze nyolc pontban.

...
Zöld

Meg fogsz lepődni, hogy milyen régi a reggeli kávéd

Biológusok megfejtették, hogy az arabica kávé több százezer évvel ezelőtt, természetes kereszteződés folytán alakult ki. Könyvek hírek (és kávé) mellé.